5 leuke uitstapjes met de BankGiro Loterij VIP-kaart

door 14 jul 2018BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij VIP-kaart en 5 uitstapjes

Wanneer in Nederland de zon begint te schijnen, willen we niets anders meer dan naar buiten. Je kent het wel, de korte broek of jurkjes worden bij het kleinste zonnestraaltje uit de kast getrokken en mensen trekken massaal naar het terras. Terrassen niets voor jou? Kijk dan eens naar deze 5 zomerse uitstapjes met de speciale BankGiroLoterij VIP-kaart.

1. Ervaar een fantasierijke avond in het Amsterdamse Bostheater

Betreed de wereld met verlichte bomen en een open plek met een kolossaal podium. Op deze fantastische en magische plek kun je genieten van een tragisch maar toch komische tot hilarische voorstelling genaamd ‘De Meeuw’.

Bij gebruik van de VIP kaart kunt u bij een bezoek met 2 personen genieten van een korting van 20% op de prachtige voorstelling in het Amsterdamse Bostheater. De voorstelling is te bezichtigen van dinsdag 24 juli tot en met zaterdag 8 september.

2. Gratis naar het Zuiderzeemuseum en Museumstoomtram

Waan jezelf terug in de tijd door een reis te maken met een echte ouderwetse stoomtram. Tijdens deze reis maak je kennis met ouderwetse en ontzettend mooie stations en krijg je alles te weten over een van de belangrijkste vervoersmiddelen uit de historie.

Combineer deze geweldige ervaring met een gratis bezoek aan het Zuiderzeemuseum op Enkhuizen, in het schattige dorpje Medemblik stap je over op de gratis boot. Deze aanbieding is met uw VIP-kaart helemaal gratis en je kunt hier de gehele zomer gebruik van maken.

Pak deze geweldige aanbieding en reis terug in de tijd van Stoommachines en treinen. Wij zijn zelf ook geweest en kunnen u vertellen dat het een geweldige en avontuurlijke ervaring is geweest! 

3. Samen met Blind Walls Gallery op een street-art tour in de altijd gezellige stad Breda

Voor degene die nog nooit naar Breda zijn geweest is het zeker een tip om hier een keer naar toe te gaan, het is er altijd gezellig, maar dat is nog niet het mooiste, er is altijd enorm veel leuks te doen in deze prachtige stad.

Ga samen met de welbekende Blind Walls Gallery op ontdekkingstocht door de stad Breda. Het is geen normale, saaie sight-seeing tour maar is helemaal ingedeeld aan de hand van haar eigen persoonlijke muurschilderingen door de stad.

De tocht duurt ander halfuur en je krijgt alles te weten over de (inter)nationale straatkunsten. Met de VIP-kaart krijg je een korting aangeboden van 50 % op 2 tickets. De city-tour is bij te wonen vanaf dinsdag 29 april tot en met zondag 28 oktober.

4. Ga op kastelentocht door Nederland

Veel mensen weten het niet maar Nederland telt zo’n 3500 kastelen, veel hè? Niet al deze kastelen zijn voor het publiek geopend, bij 14 van kastelen in Nederland is het mogelijk om een korting te ontvangen bij de entree van maar liefst 50% korting op één of meer tickets per VIP-kaart.

Wanneer je helemaal gek bent van de middeleeuwse tijd is dit zomers uitstapje zeker iets voor jou. Het blijft meestal niet bij alleen maar kijken naar de geweldige overblijfselen uit deze tijd, maar vaak organiseren de kastelen ook activiteiten die perfect passen bij de historie. Het lijkt dan net echt, zeer fascinerend en je moet het zeker een meegemaakt hebben.

5. Het genot van klassieke muziek op het Wonderfeel festival

Nederland staat bekend om haar avontuurlijke festivals in de zomer, voor elk genre bestaat wel een festival en het is eigenlijk ieder weekend mogelijk om naar verschillende te gaan. Wij willen u wijzen op het Wonderfeel festival.

Geniet van klassieke muziek terwijl je helemaal tot rust komt midden in de natuur. Op het festival is er de keuze om zelf het tempo te bepalen. Wandel van podium naar podium met prachtige muziek en kom langs foodtrucks met heerlijk eten en drinken.

Met films, interessante en leuke verhalen en poëzie is er voor ieder wat wils. Ook is er aan de kinderen gedacht met een zeer uitgebreid kinderprogramma, echt even een dagje op rust komen. Met de VIP-kaart krijg je bij aankoop van maximaal 4 tickets een korting van 25%. Echt een uitstapje voor het hele gezin, te bezoeken van vrijdag 20 juli tot en met zondag 22 juli!

Handige & leuke Video’s

Bankgiro loterij VIP kaart

Bankgiro loterij VIP kaart

BankGiro loterij VIP kaart BankGiro loterij VIP kaart, wanneer u deelneemt aan de BankGiro Loterij wint u en beleeft u meer! Naast het gewone prijzenpakket die maandelijks meer dan honderdduizenden prijzen bevatten, is er ook een speciale BankGiro loterij VIP kaart....

Bankgiroloterij recordopbrengst 74,8 mlj goede doelen

Bankgiroloterij recordopbrengst 74,8 mlj goede doelen

De Bankgiro Loterij helpt goede doelen in 2018 extra Afgelopen februari heeft de BankGiro Loterij weer een recordopbrengst van maar liefst 74,8 miljoen euro verdeeld onder allerlei culturele organisaties. Dit natuurlijk gebaseerd op de 50% regel die de overheid heeft...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.