€59,8 Miljoen schenkingen van de Vriendenloterij

door 13 jul 2018Vrienden Loterij

58,9 Miljoen euro voor goede doelen

Dankzij de deelname van onze kopers heeft de Vrienden Loterij al 58,9 Miljoen euro uit kunnen besteden aan goede doelen. Ook zijn er 5 nieuwe goede doelen bijgekomen, zij ontvangen vanaf dit jaar een vaste jaarlijkse bijdrage.

Door deze 5 nieuwe goede doelen komt het aantal organisaties dat onze steun verdient op een totaal van 50 uit.

Nieuwe Organisaties

één van de nieuwe organisaties is Hulphond Nederland. Een hulphond is van verschrikkelijk groot belang voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. De honden zorgen ervoor dat het leven van deze mensen vergemakkelijkt wordt. De wachtlijsten voor de honden zijn helaas verschrikkelijk lang. De bijdrage van de Vrienden Loterij moet hier een handje bij helpen.

Een andere nieuwe organisatie is Stichting Life Goals. Deze organisatie toucheert jaarlijks een bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro en dit wordt besteedt aan een de groep mensen aan de onderkant van onze samenleving.

Sociale problemen stijgen, de Vriendenloterij helpt

Het is namelijk een feit dat het aantal mensen dat jaarlijks sociaal ernstig in de problemen komt flink aan het stijgen is. Deze mensen worden geholpen door sport. Door te sporten leren ze nieuwe mensen kennen en leren ze bovendien veel over zichzelf. Voor meer informatie over deze nieuwe organisaties kunt u bij de vriendenloterij pagina terecht.

Eenmalige bijdrage

Ook is het zo dat door uw hulp de Vrienden Loterij een mooi eenmalig bedrag kunnen besteden. Zoals Emma At Work. Zij ontvangen €375 duizend euro om jongeren met een chronische ziekte een passende baan te geven. Daarnaast is er een eenmalige schenking voor Stichting de Ster.

Zij organiseren vakanties voor jongeren met gedragsproblemen. Deze groep jongeren heeft met name problemen met het omgaan met leeftijdsgenoten. Ze hebben weinig vrienden, worden gepest of zijn slecht in het maken van contact.

Handige & leuke Video’s

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

De Vriendenloterij uitslag De Vriendenloterij is de nieuwe naam voor Sponsor Bingo Loterij die is opgericht in 1989, ben je op zoek naar de vriendenloterij uitslag? Lees dan dit artikel goed door. Dit bedrijf vindt het erg belangrijk dat er geld gaat naar goede doelen...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

De vrienden loterij, wat voor loterij is dat nu eigenlijk? De Vrienden Loterij is een Nederlandse loterij die alle organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn ondersteund. De loterij steunt daarbij ook nog eens regionale en lokale goede doelen. Deze goede...

Vriendenloterij gaat voor een HEPPIE vakantie

Vriendenloterij gaat voor een HEPPIE vakantie

Genieten van wat gaat komen, mede door de Vriendenloterij Roza Celia is een van de kinderen waarvoor zorg uit gaat. Doorgaans helpt ze haar langdurig zieke zus en wordt ze veel gepest op school. Er is voor Roza weinig geld in het gezin om bijvoorbeeld op vakantie te...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.