De BankGiroLoterij maakt iedereen gelukkig met haar prijzen

door 19 jul 2018BankGiro Loterij

BankGiro Loterij deelt weer een hoop prijzen uit

De Bankgiroloterij is een van de oudste goededoelenloterijen in Nederland. Ondertussen spelen er al meer dan 600.000 deelnemers mee. Door mee te doen met de BankGiroLoterij maken deze deelnemers kans op grote prijzen en kunnen ze met hun deelname onder andere musea, monumenten en molens bekijken.

Doordat deelnemers meededen aan de BankGiroLoterij kon in 2017 een groot bedrag van 66,9 miljoen euro verdeeld worden over 66 culturele instellingen, daarbij gaat het om vaste jaarlijkse bijdragen en eenmalige schenkingen.

Museum Speelklok, een van de uitgelichte benificienten van de BankGiroLoterij

De Bankgiroloterij steunt de organisatie Museum Speelklok al vanaf 2007. In de afgelopen jaren is er veel gerealiseerd met jaarlijkse extra bijdragen. Zo is er o.a. in 2008 de collectie Perlee draaiorgels aangekocht, in 2009 werd het Restauratieatelier opengesteld voor publiek, in 2011 ging de spannende programmering op Museum Podium Speelklok van start en in 2016 opende het museum zijn vernieuwde vleugel, met een muzikaal plein.

Wat voor rol speelt de BankGiroLoterij VIP kaart

De BankGiroLoterij zorgt er voor dat je als deelnemer gratis toegang krijgt tot 50 musea en korting op kaarten onvangt voor festivals, musicals, theater en concerten. VIP kaarthouders maken bovendien kans op het bijwonen van exclusieve arrangementen en evenementen. De BankGiro Loterij VIP-KAART is exclusief voor deelnemers van de BankGiro Loterij. Met deze kaart wil de loterij haar deelnemers betrekken bij het werk van culturele instellingen en hen zelf laten ervaren waar zij aan bijdragen.

Een inwoner van Haren heeft 10.000 euro gewonnen bij de BankGiro Loterij.

Er was weer een winnaar bij de BankGiroLoterij, deze loterij maakt iedere dag een winnaar bekend en er gaat alle dagen 10.000 euro uit, elke week maarliefst 100.000 euro en er wordt iedere maand een deelnemer blij gemaakt met 100.000 euro.

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Inwoner van Rijen wint 100.000 euro bij de BankGiro Loterij

In Rijen waser ook weer iemand gelukkig, er is namelijk weer een weekprijs gevallen van de BankGiro Loterij. De geluksvogel heeft maar liefst 100.000 euro aan de haak geslagen. De loterij maakte dat afgelopen maandag bekend. De BankGiro Loterij maakt elke een winnaar blij met 10.000 euro. Wekelijks wordt er een prijs van 100.000 euro uitgedeeld. Een keer per maand valt de hoofdprijs van 1 miljoen euro.

De afgelopen maanden vielen er enkele grote loterijprijzen in Brabant. Rond de jaarwisseling won een Tilburger 30 miljoen in de Staatsloterij. Inwoners uit Waalre en Bergen op Zoom mochten ieder een miljoen euro op hun rekening bijschrijven.

Handige & leuke Video’s
5 leuke uitstapjes met de BankGiro Loterij VIP-kaart

5 leuke uitstapjes met de BankGiro Loterij VIP-kaart

De BankGiro Loterij VIP-kaart en 5 uitstapjes Wanneer in Nederland de zon begint te schijnen, willen we niets anders meer dan naar buiten. Je kent het wel, de korte broek of jurkjes worden bij het kleinste zonnestraaltje uit de kast getrokken en mensen trekken massaal...

Bankgiro loterij VIP kaart

Bankgiro loterij VIP kaart

BankGiro loterij VIP kaart BankGiro loterij VIP kaart, wanneer u deelneemt aan de BankGiro Loterij wint u en beleeft u meer! Naast het gewone prijzenpakket die maandelijks meer dan honderdduizenden prijzen bevatten, is er ook een speciale BankGiro loterij VIP kaart....

Bankgiroloterij recordopbrengst 74,8 mlj goede doelen

Bankgiroloterij recordopbrengst 74,8 mlj goede doelen

De Bankgiro Loterij helpt goede doelen in 2018 extra Afgelopen februari heeft de BankGiro Loterij weer een recordopbrengst van maar liefst 74,8 miljoen euro verdeeld onder allerlei culturele organisaties. Dit natuurlijk gebaseerd op de 50% regel die de overheid heeft...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.