Het Boulevardspel van de Staatsloterij

door 21 nov 2018Staatsloterij

Staatsloterij, de loterij der loterijen. Vanaf 11 oktober 2010 is er een nieuw soort spel geïntroduceerd door de Staatsloterij, namelijk het boulevardspel. Je kunt met het boulevardspel met meerdere mensen samen spelen. Zo krijg je de mogelijkheid om samen 100 hele staatsloten aan te schaffen. Dat is pas echt kans maken op de hoofdprijs. Lees snel verder als je meer wilt lezen over het boulevardspel.

boulevardspel staatsloterij
staatsloterij boulevardspel

Welke prijzen zijn er te winnen?

Je speelt dus samen met andere mensen, denk hierbij aan familie of vrienden. Het geld wat je uiteindelijk wint wordt verdeeld over alle personen die meedoen aan het boulevardspel. Als je meedoet aan een groep ben je dus zeker dat je iets wint wanneer je een geldig lot hebt. Het komt erop neer, hoe meer loten, hoe meer geld er valt te verdienen. We kunnen je alvast verklappen dat altijd prijs is van minimaal €590.

Hoe kan je meespelen?

Meespelen is eenvoudig bij de Staatsloterij. Het spel wordt gespeeld met in totaal 100 loten, die per lot €15 kosten. Daarnaast kun je ook nog het welbekende boulevardje kopen, dit kost €3 per boulevardje. Zoals net vermeld is meedoen makkelijk, je schaft een lot aan, vervolgens krijg je een persoonlijk boulevardnummer. Het is de bedoeling dat je dit nummer invult op de website van de Staatsloterij, vervolgens krijg je jouw lotnummers voor de trekking te zien. Je speelt het boulevardspel vaak in een winkel.

Echter is het wel zo dat elke winkel voor zichzelf beslist of ze dit spel vertegenwoordigen. De Staatsloterij heeft namelijk geen speciale lijst met winkels die hieraan meedoen, houd hier dus rekening mee! Loten kopen kan je doen via onze website of in een fysieke winkel.

Wanneer vindt de trekking plaats?

Voor het boulevardspel bestaat de mogelijkheid om elke maand mee te spelen. De staatsloterij heeft hiervoor een trekking vastgezet, dit is elke tiende trekking van de maand. Ook kun je meespelen bij andere spellen of loterijen van de Staatsloterij zoals: de Gelukstrekking, Oudejaarstrekking of de KoningsdagtrekkingVoor meer informatie verwijzen we je door naar onze vergelijker of de website van de loterij over het boulevardspel.

Handige & leuke Video’s

Gelukstrekking van de Staatsloterij

Gelukstrekking van de Staatsloterij

Weer een mooie loterij van de Staatsloterij genaamd: Gelukstrekking. Jaarlijks vindt de trekking plaats op 1 oktober, er wordt dan elk kwartier € 100.000,- uitgeloot. Dit wordt 24 uur lang gedaan! Dat betekent dus 94 mensen erbij in Nederland die een stukje rijker...

1 juli trekking van de Staatsloterij

1 juli trekking van de Staatsloterij

De Staatsloterij, wie kent de loterij in Nederland nou niet? Al jaren komt de Staatsloterij met geweldige loterijen en mooie prijzen. Zo is er dus ook standaard de 1 juli trekking van de Staatsloterij, zoals de naam al zegt is de trekking op 1 juli! We hadden het net...

Staatsloterij Koningsdag 2018  – Wat win je?

Staatsloterij Koningsdag 2018 – Wat win je?

De Staatsloterij en Koningsdag 2018 , een feestelijke bedoeling Het is nog maar even en dan is het weer zo ver, Koningsdag 2018. We vieren traditiegetrouw de verjaardag van onze koning, en het is dan dus ook weer tijd voor de leukste loterij met de meeste prijzen op...

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.