De Loterij Winnen Een Zegen Of Zitten Er Ook Nadelen Aan?

door 7 apr 2018Loten Kopen

Alleen maar vreugde bij het winnen van een loterij?

De Nationale PostcodeLoterij maakt gebruik van de zogenaamde ‘Prijswinnaarsbegeleider’. Deze persoon gaat ervoor zorgen dat de prijswinnaar het op de juiste manier verwerkt. Er komen natuurlijk veel dingen bij kijken als je ineens over zoveel vermogen beschikt , wat zijn de fiscaal-juridische rechten en plichten en hoe ga je om met mensen die om geld bedelen.

Geld Doet Vreemde Dingen Met De Mens

Geld doet vreemde dingen met de mens. Zo kan er ineens die verre vriend voor de deur staan die je uit de brand moet helpen. Vergeet natuurlijk ook de belastingdienst niet die zal ook graag een grote hap nemen, dus als je wint bestaat de kans dat de belasting diegene wordt die het laatste lacht. Een begeleider helpt je met dit soort zaken.

Je Wil Natuurlijk Het Goede Nieuws Vertellen

Wat een geweldig nieuws, de loterij winnen. Het liefste schreeuw je het van de daken maar het is soms juist verstandig om te zwijgen over het geld dat je gewonnen hebt. Want je zult merken dat je vriendenkring ineens een stuk groter wordt, en het kan zomaar zo zijn dat het je onmogelijk wordt gemaakt om anoniem te blijven. De loterij kan je naam namelijk zomaar bekend maken en daar moet je ook echt mee opletten.

Vroeger had je bijvoorbeeld de loterij Dayzers waarbij de filmploeg standaard langskwam bij winnaars, daar moet je maar zin in hebben. Als je dat niet hebt dan raden we je aan mee te spelen bij de staatsloterij of de lotto. Deze loterijen zijn wat anoniemer en gaan vertrouwelijker om met jou wensen. Je bent natuurlijk nooit helemaal anoniem, en mocht je echt helemaal anoniem willen blijven dan kun je meespelen met de krasloterij.

Heb Je Eenmaal Gewonnen, Wat Dan? Hebben Jullie Nog Wat Tips?

Als je de loterij hebt gewonnen, als eerste gefeliciteerd. Maar we raden je toch aan om even rustig te gaan zitten en een paar maanden na te denken wat je exact met de prijs gaat doen. Je kunt namelijk denken dat stoppen met werken fijn is, maar je kan er ineens achterkomen dat je het contact met collega’s mist.

Een tweede tip die we je geven is contact opnemen met een betrouwbaar financieel adviesbureau dat je ondersteund in het gehele proces met betrekking tot belasting en andere zaken. Er komt namelijk stiekem veel bij kijken, denk aan schenkbelasting of het betalen van kansspelbelasting.

Als derde tip raden we je aan om vooral een echte Nederlander te zijn. Ben zuinig op je geld en bras het niet in een keer op. Je kunt bijvoorbeeld slim investeren en rustig met je geld omgaan. Misschien wil je nog loten kopen, kijk dan in de vergelijker om de beste loterijen te kiezen.

Handige & leuke Video’s

Erfbelasting, Wat Houdt Dit In En Betaal Je Veel?

Erfbelasting, Wat Houdt Dit In En Betaal Je Veel?

Erfbelasting en de loterijen Erfbelasting, u zult er vast wel eens van gehoord hebben. Deze belasting is bij goede doelen vaak een complex onderwerp en dat geldt ook voor loterijen. Dit heeft te maken met het feit dat er tal van uitzonderingen, bepalingen en...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Loten kopen online – Lees dit voor dat je er aan begint!

Loten kopen online – Lees dit voor dat je er aan begint!

Loten kopen online, wat hoe doe ik het en wat zijn de voordelen? Als u besloten heeft mee te spelen met een van de grote Nederlandse loterijen hoeft u niet naar de sigarenzaak op de hoek om loten te kopen. Meespelen kunt u eenvoudig en snel vanachter uw computer of...

Loterij inschrijven – Hoe werkt dat precies?

Loterij inschrijven – Hoe werkt dat precies?

Loterij inschrijven voor de Nationale Postcode Loterij Op de website van de Nationale Postcode Loterij kan je je simpelweg inschrijven voor deze Loterij. Je hoeft enkel je postcode, je huisnummer en je naam door te geven aan de loterij en je speelt al mee. Je kunt er...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week.

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.