De Nationale Postcodeloterij werkt samen met Genesys om in de cloud te werken

door 15 jul 2018Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcodeloterij kiest voor Genesys

De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij) zijn tegenwoordig zo sterk gegroeid dat ook deze organisaties een communicatieplatform in de cloud nodig hebben.

Zeker omdat deze loterijen een omnichannel strategie hanteren waarbij de online en offline ervaring gestroomlijnd is zodat de consument een gelijke ervaring beleefd op alle kanalen.

De goede doelen loterij werken in Purecloud

De goede doelen loterijen hebben gekozen voor het systeem PureCloud van Genesys het bedrijf dat wereldwijd marktleider in omnichannel-oplossingen is voor customer experience en contact centers.

Het hoofd van de Postcodeloterij gaf aan

Roel Eleveld het hoofd ledenservice van de Nationale Postcodeloterij geeftaan dat duurzaamheid, omnichannel en innovatie de grootste redenen waren voor de goede doelen loterijen om in zee te gaan met Genesys. De organisatie geeftaan dat het in Oktober verhuist naar een van de meest duurzamepanden in Nederland en het nieuwe systeem moet daar natuurlijk volledig in passen.

Werken in de cloud is het meest duurzaam volgens de loterijen

Volgens de goede doelen loterijen is het werken in de cloud het meest duurzaam, Daarnaast zochten de goede doelen loterijen een partner die bij de organisatie pastte – met Genesys en Cloudoe klikte het direct. En niet onbelangrijk: PureCloud heeft als platform alle functionaliteiten die wij nodig hebben en geeft de Postcodeloterij straks een omnichannel portal met een compleet klantbeeld.

Martien Verhoeven van Cloudoe: ”Onze aanpak voor de implementatie is heel pragmatisch. In workshops wordt met behulp van onze ‘best practices’ gezamenlijk het systeem ingericht. Hierdoor kunnen we zeer effectief te werk gaan en snel resultaat leveren”.  Voor de zomervakantie gaat de telefonie live, daarna volgt het Workforce management zodat de medewerkers van de Postcodeloterij voor de verhuizing in oktober al gewend zijn aan het nieuwe systeem.

Handige & leuke Video’s
Nationale Postcode Loterij – Hoe werkt het?

Nationale Postcode Loterij – Hoe werkt het?

Meespelen met De Nationale Postcode Loterij Heeft u wel eens gehoord van De Nationale Postcode Loterij? En heeft u wel eens nagedacht om mee te spelen, terwijl u eigenlijk niet zo goed weet hoe de Postcode Loterij werkt? Dan kunt u hier alle informatie vinden die u...

Postcodeloterij 1 Miljoen Prijs in Zaandam

Postcodeloterij 1 Miljoen Prijs in Zaandam

De Postcodeloterij maakt er een feestje van in Zaandam Het is weer zover, er is weer een grote prijs gevallen in de Postcodeloterij. De ambassadeur Gaston Starreveld heeft een hoop deelnemers uit Zaandam vrolijk gemaakt met een grote geldprijs. Op de postcode 1509GM...

De Postcodeloterij en de Green Challenge

De Postcodeloterij en de Green Challenge

De Postcodeloterij Green Challenge, wat is dat? De nationale postcode loterij wil ook meedoen in de weg naar verduurzamingHet is weer zover, vanaf donderdag 1 maar kunnen er weer start-ups over de gehele wereld zich aanmelden voor de jaarlijkse Postcodeloterij Green...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.