De Vriendenloterij en getalenteerde voetballers

door 13 jul 2018Vrienden Loterij

De Vriendenloterij steekt veel in getallenteerde voetballers

Ook dit jaar is de Vriendenloterij sponsor van de Nederlandse eredivisie en wil hierom extra tijd en geld schenken aan de sportende jeugd in ons land.

De Vriendenloterij is enorm blij dat zij een bijdrage kunnen hebben in de talentvolle jeugd van Nederland, lees verder om meer te weten te komen over zo’n speler

De opleiding van AZ Alkmaar

De Vriendenloterij vind sport erg belangrijk en steek daarom ook veel geld en tijd in de jeugd, vooral in het voetbal doen ze dit erg goed. Door een initiatief van de Vriendenloterij is het mogelijk voor talenten van voetbalclub AZ Alkmaar om ondergebracht te worden bij gastouders. Een van deze talenten is Thijs Oosting van 18.

Van FC Emmen naar AZ, mede door de Vriendenloterij

Twee jaar geleden voetbalde hij nog voor FC Emmen. Door zijn goede ontwikkeling is hij opgepikt bij de jeugd van AZ Alkmaar. In de laatste winter mocht hij zelfs mee met de eerste selectie op trainingsstage, daar is hij zelfs tijdens een oefenwedstrijd ingevallen. Hij blijkt een erg talentvolle speler en de loterij vind het fantastisch dat zij deze jongen een stukje verder kunnen helpen in zijn carrière.

Dit is niet het enigste waar de vrienden loterij jaarlijks geld aan schenkt..

Onderkomen van de talentvolle spelers

Thijs was zestien jaar toen hij door AZ werd overgenomen van FC Emmen. Doordat hij werd ondergebracht in een pleeggezin kon hij zich volledig richten op zijn school en voetbal. In zijn pleeggezin werd hij als familie gezin en werd er een nieuwe structuur in zijn leven aangebracht.

Thijs voelde zich al snel thuis in zijn pleeggezin. Wel vond hij het een grote overstap. Het is natuurlijk heel vreemd om eerst in Emmen bij je familie te wonen en vervolgens naar Alkmaar te gaan om daar te gaan wonen in een pleeggezin. Waar hij ook een andere havo voor moest volgen. Wel voelde hij zicht direct thuis in Alkmaar.

De Vriendenloterij vind het erg belangrijk dat deze jonge jongens en meisjes een goed onderkomen hebben en in volle glorie kunnen groeien naar hun hoogtepunt, zij dragen hier aan bij door middel van jaarlijkse donaties.

Zorg voor studie

AZ vindt het belangrijk dat zijn jeugdspelers een volledige zorg in de breedte krijgen. Hierdoor houden ze genoeg tijd over voor school en studie. Dit komt het voetbal van de jeugdspelers ten goede. Ondertussen woont Thijs op zichzelf en heeft hij zijn diploma op zak. Hij heeft er alles voor over om ooit voor het eerste elftal van AZ uit te komen.

De Loterij is enorm blij dat ze elk jaar een enorme som geld kunnen doneren aan de sportende jeugd van Nederland, zij zijn immers de toekomst.

Handige & leuke Video’s

De Vriendenloterij en sport is een goede combinatie

De Vriendenloterij en sport is een goede combinatie

De Vriendenloterij steek veel tijd in sport Elk jaar steekt de Vrienden loterij enorm veel tijd en geld in projecten en initiatieven die met sport te maken hebben. Veel mensen kennen de Vriendenloterij doordat ze de Eredivisie van Nederland sponsoren, lees hier meer...

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

De vrienden loterij, wat voor loterij is dat nu eigenlijk? De Vrienden Loterij is een Nederlandse loterij die alle organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn ondersteund. De loterij steunt daarbij ook nog eens regionale en lokale goede doelen. Deze goede...

Vriendenloterij gaat voor een HEPPIE vakantie

Vriendenloterij gaat voor een HEPPIE vakantie

Genieten van wat gaat komen, mede door de Vriendenloterij Roza Celia is een van de kinderen waarvoor zorg uit gaat. Doorgaans helpt ze haar langdurig zieke zus en wordt ze veel gepest op school. Er is voor Roza weinig geld in het gezin om bijvoorbeeld op vakantie te...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.