Het was weer feest in de Wijk Drievliet met de Postcodeloterij

door 19 jul 2018Nationale Postcode Loterij

In Drievliet zijn er weer een aantal winnaars gevallen in de Postcodeloterij, lees snel verder om te kijken welke prijzen er zijn gevallen en om mooie verhalen te lezen van de week winnaars van deze week.

In de wijk Drievliet was er een enorm grote verassing voor twintig deelnemers van de Postcodeloterij. Op hun postcode 2986GD is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen van de Postcode Loterij. Gaston Starreveld stond weer klaar en verasste de gelukkige winnaars afgelopen maandag met de gouden envelop. Alle winnaars waren bij elkaar gekomen in dezelfde flat aan de Houtzaagmolen. De volgende bedragen zijn gewonnen: – 75.000 euro (1 winnaar) – 50.000 euro (4 winnaars) – 25.000 euro (10 winnaars) – 12.500 euro (5 winnaars)

De winnaars van de Postcodeprijs hebben ook nog een auto gewonnen

De winnaars hebben ook nog een auto gewonnen. Zo gaf winnaar Adri aan dat hij het geweldig vond om dit nog mee te maken, wat hij precies met zijn prijs van 25.000 euro gaat doen weet hij nog niet, het moet allemaal nog even bezinken. Een andere winnaar, Bas wint samen met zijn vrouw 25.000 euro en vindt het helemaal geweldig. Ze weten precies wat ze met de prijs gaan doen, een mooie reis naar Indonesie ligt in het verschiet.

Iedere werkdag een Straatprijs bij de Postcodeloterij

In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Wilt u direct postcode loten kopen? Klik dan snel op de link.

Handige & leuke Video’s
<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.