Eindejaarslot – Alles van A tot Z

by | 2 Dec 2017 | Staatsloterij | 0 comments

Eindejaarslot, hoe werkt dat dan?

Het eindejaarslot, ze worden al jaren verkocht door de Staatsloterij. De Staatsloterij bestaat als sinds 1726 en is toentertijd door de staat opgericht om ervoor te zorgen dat alle loterij trekkingen eerlijk verliepen.

Sindsdien is het één van de grootste loterijen van Nederland. Iedere jaar organiseert de Staatsloterij een aantal speciale trekkingen. Deze vinden plaats op vier verschillende data.

Handige & leuke Video’s

Zijn er nog andere trekkingen zoals de eindejaarsloterij?

Ja zeker, je hebt bijvoorbeeld de Koningsdagtrekking, maar ook de eindejaarstrekking. Op 31 december om precies 00:00, wanneer de klok naar het volgende jaar tikt, valt de prijs op één of meerdere lotnummers.

Deze mensen mogen zichzelf dan wellicht miljonair noemen. En wie weet ben jij de volgende…

Welke soorten loten zijn er met de eindejaarstrekking

Tijdens de eindejaarstrekking kun je twee verschillende soorten loten kopen. Een heel lot en een half lot.

Wanneer je wint met een heel lot, is de gehele jackpot van jou. Wanneer je wint met een half lot, krijg je de halve prijs op je bankrekening gestort. Zo heb je dus met twee halve loten meer kans op een prijs, maar is deze prijs wel gehalveerd. Zo maak je optimaal kans met jouw eindejaarslot.

De kosten van een heel eindejaarslot bedragen 30 euro, en die van een half lot bedragen 15 euro. Doe jezelf of je partner dus een eindejaarslot als cadeau bij kerstmis: gegarandeerd leuk én spannend.

Jackpot en andere prijzen met het eindejaarslot

Het grootste bedrag dat je kunt winnen tijdens de eindejaarstrekking heet en is de ‘jackpot’. Een flinke som geld. Het geldbedrag dat in de jackpot zit verschilt per jaar, maar vaak ligt deze prijs gemiddeld op zo’n 30 miljoen euro, geheel belastingvrij.

Naast de jackpot zijn er ook andere prijzen te winnen zoals dure auto’s en kleinere geldsommen. Al deze andere prijzen worden meerdere keren uitgedeeld. Vaak wel honderd keer op willekeurige lotnummers. Kortom: vele kansen en vele prijzen. 

Waar kun je een eindejaarslot kopen?

eindejaarsloten koop je net als normale staatsloten bij verkooppunten van de staatsloterij. De meeste verkooppunten zijn;

  • Supermarkten (Albert Heijn, Jumbo)
  • Tabaksspeciaalzaken (Primera)
  • Boekenwinkels (Bruna)
  • Online zijn staatsloten voortaan ook verkrijgbaar, neem een kijkje in onze vergelijker.

Online eindejaarslot kopen

Het is ook mogelijk om je eindejaarslot online aan te schaffen via de officiële website van de staatsloterij. Hier vind je vaak ook speciale aanbiedingen wanneer je bijvoorbeeld maandelijks mee wilt spelen.

Staatslot kopen is alléén mogelijk bij de staatsloterij. Andere websites die deze producten direct aanbieden zijn geen legale leveranciers.

Staatslot kopen online – Hoe werkt het?

Staatslot kopen online, hoe kan dat zo gemakkelijk mogelijk? Meespelen met een loterij kan al vanaf een paar euro per maand, een staatslot kopen online was nog nooit zo gemakkelijk. Veel mensen willen graag meteen winnen en zijn teleurgesteld als ze niet direct een...

Staatsloterij trekking – Hoe zit dat precies?

De Staatsloterij Trekking De Staatsloterij is een maandelijkse trekking waarbij u kans maakt op de Jackpot van miljoenen euro’s. Omdat de Staatsloterij al sinds 1726 bestaat, is het de oudste loterij van Nederland, en zelfs één van de oudste loterijen van de wereld....

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

De Staatsloterij en Lotto gaan samenwerken

De grootste kans om echt miljonair te worden Het is nu mogelijk, miljonair worden. De Lotto en Staatsloterij gaan in de toekomst met elkaar samenwerken. Dit betekent dat er grotere kansen ontstaan om miljonair te worden. Profiteer ervan!De Staatsloterij en Lotto gaan...

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.