Ergernissen Van Loterijspelers, Hoe Ga Je Er Mee Om

door 7 apr 2018Loten Kopen

De ergernissen van een speler van de loterij

Je wint amper iets en het is alleen maar geldverspilling, een zin die je vaak hoort onder mensen die wel eens hebben mee gespeeld met een loterij. Velen kiezen er dan ook voor om niet meer door te spelen, maar er zijn ook mensen die gebruik maken van handigheden waardoor de win kans een stukje groter wordt.

Na dit gezegd hebbende moet je niet verwachten dat je door deze handigheden grote prijzen van miljoenen gaat winnen, maar meer kijken naar de vergrote win kans op kleine prijsjes. Zo kun je bijvoorbeeld je winkansen aanzienlijk groter maken door met een zogeheten straatje mee te spelen. Je koopt loten met eindcijfers van 0 tot 9. Op deze manier win je altijd iets.

De Handigheidjes Van Het Meespelen Bij Een Loterij

De kans is echter wel groot dat je meer betaalt aan de aanschaf dan dat je uiteindelijk wint. Om deze kans te verkleinen kun je bijvoorbeeld 1/5 straatje kopen. Maar let op, als je iets wint dan krijg je daar maar 1/5 deel van.

Naast deze mogelijkheden hebben veel loterijen extra trekkingen waar je aan mee kan doen. Ook zijn er verdubbelaars die je kan inzetten per lot. Zo als het woord al zegt, het verdubbelt de prijs die op het winnende lot valt. In een klap 2 keer zo rijk.

Geluksnummers, Dat Hoor Je Vaak Maar Is Het Ook Echt Zo?

Het bijgeloof van geluksnummers, veel gokkers passen het toe. Vaak kiezen mensen een cijfer die aan een geluksmoment of mooi moment gerelateerd is. Dit is dan ook vaak de geboortedag van een kind of een trouwdatum. Van de andere kant kun je natuurlijk stellen dat dit allemaal tussen de oren zit en helemaal geen invloed heeft op de loterij.

Voor mensen die hier wel in geloven zijn zelfs speciale horoscopen opgezet om achter je enige echte geluksnummer te komen. Ben jij analytisch ingesteld en heb je de tijd en zin om alle uitslagen te analyseren dan kun je er natuurlijk voor kiezen om alle uitslagen na te kijken en daarop je nummer te baseren.

Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken dus blijft het altijd een voorspelling die je doet, het blijft gokken.

Kun Je Statistieken Gebruiken?

Binnen een groep van gokkers zijn er altijd personen die er erg ingewikkelde statistieken op nahouden. Zij analyseren alle trekkingen en handelen hier dan ook naar. Ze willen alle kansberekeningen overzichtelijk hebben.

De grotere groep spelers houdt er een heel simpele regel op na , wanneer je niet meespeelt kun je natuurlijk ook niets winnen. Zij gaan het spel in op puur geluk en zien wel of er iets uit komt. Meedoen is immers vaak leuker dan meedoen.

Het Vergeten Van Je Lot

Het klinkt raar maar mensen vergeten vaak dat ze meespelen aan een loterij. Dit komt vaak doordat ze automatisch meespelen en elke maand een bedrag van hun rekening wordt afgeschreven. Mensen hebben geen na verloop van tijd niet meer door dat ze mee spelen.

Doordat mensen vergeten dat ze meespelen weten ze uiteindelijk ook niet of ze iets hebben gewonnen. De kans bestaat dus dat iemand een enorm bedrag wint maar niet komt ophalen doordat hij het simpelweg vergeten is. Hoe gek het ook klinkt, mensen halen hun prijs soms niet op. Ook komt het vaak voor dat mensen hun lot kwijt raken en dus niet kunnen aantonen dat ze daadwerkelijk hebben gewonnen. Je kunt makkelijk loten kopen, kijk in de vergelijker naar alle loterijen.

Handige & leuke Video’s

Een Eigen Loterij Beginnen, Kan Dat Zomaar In Nederland?

Een Eigen Loterij Beginnen, Kan Dat Zomaar In Nederland?

Het opzetten van een eigen loterij Het klinkt als een tof verhaal, je eigen loterij beginnen. En er zijn vast genoeg Nederlandse ondernemers die brood zien in een eigen loterij. Maar het opzetten van een loterij mag niet zomaar.Je Krijgt Te Maken Met Allerlei Regels...

Zakelijk Meedoen Met De Loterij

Zakelijk Meedoen Met De Loterij

Zakelijk meespelen met de loterij Iedereen weet dat het mogelijk is om zelf een lot te kopen en mee te spelen met een loterij, mits je 18 jaar bent. Tegenwoordig is het mogelijk in Nederland om samen mee te spelen met een loterij, de Vrienden Loterij maakt dit...

De Nederlandse Loterij – Lees dit voor je meespeelt!

De Nederlandse Loterij – Lees dit voor je meespeelt!

De Nederlandse Loterij De Nederlandse Loterij is een organisatie bestaande uit verschillende loterij aanbieders in Nederland. het voornaamste doel van deze samenwerking van verschillende aanbieders is een sterk en daadkrachtige organisatie vormen. Dit is erg...

Lot kopen bij loterijen? Lees dit voor je er aan begint

Lot kopen bij loterijen? Lees dit voor je er aan begint

Meespelen met een lot bij Nederlandse loterijen Door mee te spelen met loterijen maakt u iedere maand kans om een prachtig geldbedrag te winnen, u speelt mee zodra u een lot aanschaft bij een van de loterijen. Daarnaast steunt u bij geselecteerde loterijen ook een...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week.

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.