Gelukstrekking van de Staatsloterij

door 21 nov 2018Staatsloterij

Weer een mooie loterij van de Staatsloterij genaamd: Gelukstrekking. Jaarlijks vindt de trekking plaats op 1 oktober, er wordt dan elk kwartier € 100.000,- uitgeloot. Dit wordt 24 uur lang gedaan! Dat betekent dus 94 mensen erbij in Nederland die een stukje rijker zijn geworden.

gelukstrekking staatsloterij
staatsloterij gelukstrekking hoofdprijs

Wat voor prijzen kun je winnen?

Er zijn verschillende prijzen te winnen, zo kun je de hoofdprijs winnen of kleinere prijzen. Je wint de hoofdprijs wanneer je een lot, die bestaat uit vijf cijfers en twee letters, allemaal goed hebt. Komt het voor dat je vijf cijfers goed hebt, maar helaas de letters niet, dan krijg je een kleine troostprijs van €100.

Bij de gelukstrekking wordt er geen gebruik gemaakt van een jackpot door de Staatsloterij. Het is namelijk zo dat opbrengst van alle verkochte loten naar de hoofdprijs gaat, dus de €100.000 en andere kleine prijzen. Heb je een lot kunnen bemachtigen, dan speel je mee met de gelukstrekking voor 24 uur. Laten we hopen dat jij de gelukkige bent!

Wanneer begint de trekking?

Zoals net vermeld vindt de gelukstrekking plaats op 1 oktober. De eerste trekking vindt plaats om 00:00 en de uitslag daarvan komt uit om 00:15. De laatste trekking wordt uitgevoerd om 23:45 en wordt bekend gemaakt om 00:00. Je kunt uitslagen vinden op onze website, de website van de staatsloterij of op teletekst. De trekkingen worden niet uitgezonden op televisie, dit omdat de trekking 24 uur lang duurt. Trekkingen worden altijd gedaan door een notaris, zo ben je verzekerd van een eerlijke trekkingsuitslag.

Hoe speel ik mee?

Meespelen met de gelukstrekking is niet moeilijk. De geluksloten zijn verkrijgbaar vanaf 11 augustus t/m 30 september. Je kunt loten verkrijgen via onze loten vergelijker op de website of door direct naar de website van de Staatsloterij te gaan. Na aanschaf van loten ontvang jij deze per post of in je e-mail.

Speel je momenteel al mee bij de Staatsloterij en wil je graag meedoen aan de geluksloterij? Houd er dan rekening mee dat je niet automatisch meedoet, je moet hier een speciaal gelukslot voor kopen.

Wat kosten loten?

Natuurlijk belangrijk om te weten, wat kost een geluks lot? Een gelukslot kost je €15,- per lot, ook kun je kiezen voor een straat (10 geluksloten), de kosten hiervan zijn 10 x 15 = €150. Naast dit is het ook mogelijk om te kiezen voor halve loten, omdat het halve loten zijn betaal je ook de helft van de prijs. Dit geldt ook voor een straat halve geluks loten.

Staatsloterij groepsspelen

De Staatsloterij heeft iets bedacht om samen met familie of vrienden samen te kunnen spelen, zo kun je met zijn alleen een vast bedrag inzetten. Dit kan al vanaf €7.50. De leider van jouw groep bepaalt uiteindelijk hoeveel er ingezet wordt. Bij winst wordt het bedrag over iedere speler gelijk gedeeld.

Met Staatsloterij Groepsspelen kun je samen met anderen spelen, waarbij iedereen een vast bedrag inlegt. Per trekking kun je al vanaf 7,50 euro meespelen. De aanvoerder bepaalt de hoogte van de inzet van alle spelers en kan dit bedrag ook verhogen of verlagen. Als jullie hebben gewonnen, dan wordt de winst gelijkmatig verdeeld over de spelers. Ook is het mogelijk om zelf een groep te starten.

Handige & leuke Video’s

Eindejaarslot Kopen In 2018 – Pak Direct Een Gratis Lot!

Eindejaarslot Kopen In 2018 – Pak Direct Een Gratis Lot!

Eindejaarslot, hoe werkt dat dan? Het eindejaarslot, ze worden al jaren verkocht door de Staatsloterij. De Staatsloterij bestaat als sinds 1726 en is toentertijd door de staat opgericht om ervoor te zorgen dat alle loterij trekkingen eerlijk verliepen. Sindsdien is...

Het Boulevardspel van de Staatsloterij

Het Boulevardspel van de Staatsloterij

Staatsloterij, de loterij der loterijen. Vanaf 11 oktober 2010 is er een nieuw soort spel geïntroduceerd door de Staatsloterij, namelijk het boulevardspel. Je kunt met het boulevardspel met meerdere mensen samen spelen. Zo krijg je de mogelijkheid om samen 100 hele...

1 juli trekking van de Staatsloterij

1 juli trekking van de Staatsloterij

De Staatsloterij, wie kent de loterij in Nederland nou niet? Al jaren komt de Staatsloterij met geweldige loterijen en mooie prijzen. Zo is er dus ook standaard de 1 juli trekking van de Staatsloterij, zoals de naam al zegt is de trekking op 1 juli! We hadden het net...

Staatsloterij Koningsdag 2018  – Wat win je?

Staatsloterij Koningsdag 2018 – Wat win je?

De Staatsloterij en Koningsdag 2018 , een feestelijke bedoeling Het is nog maar even en dan is het weer zo ver, Koningsdag 2018. We vieren traditiegetrouw de verjaardag van onze koning, en het is dan dus ook weer tijd voor de leukste loterij met de meeste prijzen op...

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.