Staatsloterij Koningsdag 2018 – Wat win je?

door 8 apr 2018Staatsloterij

De Staatsloterij en Koningsdag 2018 , een feestelijke bedoeling

Het is nog maar even en dan is het weer zo ver, Koningsdag 2018. We vieren traditiegetrouw de verjaardag van onze koning, en het is dan dus ook weer tijd voor de leukste loterij met de meeste prijzen op deze dag. De Koningsdagtrekking van de Staatsloterij!

Koningsdag is verbonden aan tradities

Voor veel Nederlanders is koningsdag onlosmakelijk verbonden met allerlei tradities. Uit onderzoek van de Staatsloterij kwam naar voren dat 72% van de Nederlanders de vrijmarkten op nummer 1 zetten als het om tradities gaat. Op de nummer 2 staat voor de helft de mensen de feestelijke viering van de koninklijke familie op TV.

Naast dat veel Nederlanders de vlag uithangen op deze dag is er nog een vaste traditie. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen. Een groot deel van de Nederlanders doet namelijk ook mee aan de Koningsdagtrekking. Dit is voortaan een stuk makkelijk nu er de mogelijkheid is om online loten te bestellen.

De winnaar van de koningsdagtrekking ontvangt bij de Staatsloterij 20 jaar lang, ieder jaar maar liefst € 250.000! En dat ook nog eens helemaal belastingvrij. Natuurlijk maak je daarbij ook nog kans op veel andere prijzen zoals de 5x € 100.000 euro en 10x € 10.000!

Prijzenpakket Koningsdagtrekking 2018

De hoofdprijs van de koningsdagtrekking is elke maand € 10.000, 30 jaar lang. Daarnaast zijn er nog vele andere geldprijzen zoals 5 prijzen van € 100.000, 10 prijzen van € 25.000 en 20 prijzen van € 10.000.

Daarnaast wordt de Jackpot uitgedeeld voor méér geldprijzen. Deze trekking wordt uitgebreid met maar liefst 300 geldprijzen van € 10.000. Een ongelofelijke trekking dus deze koningsdag.

De koningsdagtrekking is een van de grootste trekkingen

De Staatsloterij is de loterij van Nederland met de grootste prijzenpot en de hoogste winkans. Een van de kenmerken van de Staatsloterij is dat ze alle Koningsdag prijzen vrij van kansspelbelasting uitkeren en zo doen alleen de verkochte staatsloten mee aan de Koningsdagtrekking. Dat betekent dus een maximale winkans met de Koningsdagloterij.

Om er zeker van te zijn dat je helemaal geen trekking meer mist kun je het best automatisch elke maand meespelen (je ontvangt dan ook meteen helemaal gratis een extra Staatslot).

Het is tegenwoordig heel gemakkelijk om dit online te regelen.

Speel je al automatisch mee met de Staatsloterij, maar speel je nog niet mee met de Koningsdagloterij? Zorg er dan voor dat je jezelf online ook aanmeld via het inlogportaal van de Staatsloterij, het zou natuurlijk zonde zijn als je geen kans maakt op de mooie prijzen dit jaar.

Trekkingsdagen van de Staatsloterij Koningsdag

Koningsdag trekking zijn op:
▪ Koningsdag loterij 2018, trekking op vrijdag 27 april
▪ Koningsdag loterij 2019, trekking op zaterdag 27 april
▪ Koningsdag loterij 2020, trekking op maandag 27 april

We hopen je weer het een en ander duidelijk gemaakt te hebben over de Koningsdag trekking van 2018.

Je kunt op onze website heel gemakkelijk loten vergelijken met elkaar, kijk dus zeker even in onze vergelijker om er achter te komen welke loterij het beste bij je past. Je kunt ook snel doorklikken naar de staatsloterij om je Koningsdagloterij 2018 loten te kopen. Wil je toch liever nog wat meer informatie? Klik dan hier.

Handige & leuke Video’s

1 juli trekking van de Staatsloterij

1 juli trekking van de Staatsloterij

De Staatsloterij, wie kent de loterij in Nederland nou niet? Al jaren komt de Staatsloterij met geweldige loterijen en mooie prijzen. Zo is er dus ook standaard de 1 juli trekking van de Staatsloterij, zoals de naam al zegt is de trekking op 1 juli! We hadden het net...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.