Makkelijk en snel online informatie over loten kopenalle andere loterijen en nog veel meer.

Vergelijk snel alle grote loterijen

Kom op een eenvoudige manier alles te weten over loterijen

Volledig onafhankelijk

Vergelijk snel alle grote loterijen

Kom op een eenvoudige manier alles te weten over loterijen

Volledig onafhankelijk

Loten kopen

Loten kopen kan nog alles eens lastig zijn, misschien wil je de goedkoopste oplossing, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je ook rekening wil houden met alle goede doelen die gesteund worden door loterijen. Zo draag je met het loten kopen ook nog een steentje bij aan de maatschappij.

Online loten kopen

Er zijn op het internet maar een paar websites die op 1 centrale plaats overzichtelijke informatie bieden over loterijen. En dan hebben we het nog niet eens over het online aankopen van loten. 

Voor dat je jezelf inschrijft voor een loterij wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van alle voorwaarden, ervaringen en kosten. We zijn er zeker dat loten kopen voortaan een fluitje van een cent is. 

Loten kopen bij de loterijen

Loten voor loterij kopen

Je hebt de eerste stap gezet en research gedaan naar het kopen van loten, en je vraag jezelf af: Ga ik voor langere tijd meespelen? Of wil ik gewoon een keer mijn geluk beproeven omdat er een speciale trekking is?

Goed nadenken bij het loten kopen 

Denk hier goed over na voor dat je loten voor een loterij gaat kopen, het kan namelijk zijn dat bepaalde loterijen op de lange termijn net wat goedkoper zijn. En omdat we allemaal ooit op een dag miljonair willen worden kunnen we maar net zo goed nu al op de kleintjes letten.

Let dus goed op als je jezelf voor langere tijd gaat inschrijven bij een loterij, ben er zeker van dat je onze vergelijk pagina bekijkt om te zien wat de kosten per loterij zijn.

Koop al je loten online voor de nederlandse loterij

Zakelijk Meedoen Met De Loterij

Iedereen weet dat het mogelijk is om zelf een lot te kopen en mee te spelen met een loterij, mits je 18 jaar bent. Tegenwoordig is het mogelijk in Nederland om samen mee te spelen met een loterij, de Vrienden Loterij maakt dit mogelijk. Dit maakt het meespelen...

read more

Tips voor het loten kopen

Bij sommige loterijen kan u losse loterij loten kopen, zoals bij de bekende loterijen zoals de Staatsloterij, Miljoenenspel, de Lotto en Lucky Day, het is makkelijk maar nog veel makkelijker om een loterij abonnement te nemen. Op deze manier speelt u automatisch mee en mist u geen enkele loterij-trekking meer.

Gemakkelijk op te zeggen, lees de voorwaarden alleen goed

Bij deze loterijen zijn loterij-abonnementen gemakkelijk en eenvoudig op te zeggen.Daarbij genomen als u met deze loterijen automatisch meespeelt zijn er vaak leuke en verrassende loterij-acties.

Vaak krijgt u als u als eerst of met een extra loterij-lot of loterij-loten gaat meespelen met deze loterijen een welkom loterij-cadeau of loterij-cadeau’s en extra loterij-winkansen en/of kans op extra loterij-prijzen.

Tips voor het kopen van loten

Welke loterij heeft de meeste winkans

Wij krijgen vaak de vraag wat de loterij met de grootste winkans is. Het is natuurlijk logisch dat jij de meeste winkans wilt als je met 1 van de loterijen meespeelt. Kijk daarom altijd naar de voorwaarden bij het loten kopen.

De lijst met voorwaarden voor het berekenen van de winkans

Om hier nu een keer een goed sluitend antwoord op te geven hebben we onderstaande lijst met zorg samengesteld.

Zo letten we niet alleen op de kans om iets te winnen, maar we kijken of de te winnen prijs ook de moeite waard is. Dus we kijken niet alleen naar de meeste winkans van de loterij maar ook naar de hoogste kans op een flinke geldprijs. Dit is volgens ons de juiste manier om de winkansen van loterijen te vergelijken.

Ook gekeken naar de minder belangrijke kansen

Wij vinden prijzen die minder waard zijn dan dat het lot gekocht heeft namelijk niet echt de moeite. Loterijen gebruiken deze kleine prijzen wel om de winkans te vergroten zodat ze daarmee kunnen adverteren.

loten kopen met de beste winkans

Hoe is de winkans onderzocht?

Wij vinden prijzen die minder waard zijn dan dat het lot gekocht heeft namelijk niet echt de moeite. Loterijen gebruiken deze kleine prijzen wel om de winkans te vergroten zodat ze daarmee kunnen adverteren.

Deze insteek heeft ervoor gezorgd dat we met name kijken naar de volgende criteria aangaande de winkansen:

  • Hoe hoog is de kans op de jackpot
  • De kans op een bedrag van €10.000 of meer
  • De kans op €1000 of meer
  • En de winkans op überhaupt een prijs, ook de kleine prijzen, te winnen

Je zult zien dat bij sommige loterijen er een mogelijkheid van meer 50% is om een prijs te winnen. Maar hier horen dan ook prijzen bij die minder waard zijn dan de kosten van het lot. Dat is in onze ogen  een beetje een wassen neus. Denk hier altijd over na bij loten kopen op het internet.

winkans loterijen