Loten kopen was nog nooit zo gemakkelijk en snel gebeurd, vergelijk alle loterijen en profiteer van acties en kortingen

Loten kopen

Loten kopen kan nog wel eens lastig zijn, misschien wil je de goedkoopste oplossing, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je ook rekening wil houden met alle goede doelen die gesteund worden door loterijen. Zo draag je met het loten kopen ook nog een steentje bij aan de maatschappij.

Online loten kopen

Er zijn op het internet maar een paar websites die op 1 centrale plaats overzichtelijke informatie bieden over loterijen. En dan hebben we het nog niet eens over het online aankopen van loten. 

Voor dat je jezelf inschrijft voor een loterij wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van alle voorwaarden, ervaringen en kosten. We zijn er zeker van dat loten kopen voortaan een fluitje van een cent is. 

Vergelijk snel alle grote loterijen

Eenvoudig alles te weten komen over loterijen

Alles informatie op 1 centrale plaats

Volledig onafhankelijk loterijen vergelijken

Loten voor loterij kopen

Je hebt de eerste stap gezet en research gedaan naar het kopen van loten, en je vraag jezelf af: Ga ik voor langere tijd meespelen? Of wil ik gewoon een keer mijn geluk beproeven omdat er een speciale trekking is? Loten voor een loterij kopen kan dus best lastig zijn.

Goed nadenken voor dat je kiest

Denk hier goed over na voor dat je loten voor een loterij gaat kopen, het kan namelijk zijn dat bepaalde loterijen op de lange termijn net wat goedkoper zijn.

Vergelijk de kosten van loten kopen slim

En omdat we allemaal ooit op een dag miljonair willen worden kunnen we maar net zo goed nu al op de kleintjes letten.

Let dus goed op als je jezelf voor langere tijd gaat inschrijven bij een loterij, ben er zeker van dat je onze vergelijk pagina bekijkt om te zien wat de kosten per loterij zijn.

Zakelijk Meedoen Met De Loterij

Zakelijk meespelen met de loterij Iedereen weet dat het mogelijk is om zelf een lot te kopen en mee te spelen met een loterij, mits je 18 jaar bent. Tegenwoordig is het mogelijk in Nederland om samen mee te spelen met een loterij, de Vrienden Loterij maakt dit...

read more

Wat Is Een Kansspel En Wie Houdt Er Toezicht Op Loterijen

Er zijn weer winnaars in de Nationale Postcodeloterij Het is weer zover, een geweldig weekend vol met winnaars. Het was pasgeleden ook nog raak in Son en Breugel. Daar kwam Postcodeloterij ambassadeur Gaston weer op bezoek voor 11 deelnemers van de Postcodeloterij....

read more

Smartphone, Loterijen En Doneren Hoe Werkt Dat Tegenwoordig

Meespelen met je Smartphone aan de loterij Je zult het wel gemerkt hebben, de opkomst van de smartphone. Iedereen heeft er tegenwoordig een en logisch ook. Het is handig, snel en veilig om via je smartphone te bankieren, mailen en om spellen te spelen als loterijen.Je...

read more

Tips voor het loten kopen

Bij sommige loterijen kan u losse loterij loten kopen, zoals bij de bekende loterijen zoals de Staatsloterij, Bankgiroloterij, Vriendenloterij, Eurojackpot , Postcodeloterij, de Lotto en Lucky Day, het is makkelijk maar nog veel makkelijker om een loterij abonnement te nemen. Op deze manier speelt u automatisch mee en mist u geen enkele loterij-trekking meer.

Gemakkelijk op te zeggen, lees de voorwaarden alleen goed

Bij deze loterijen zijn loterij-abonnementen gemakkelijk en eenvoudig op te zeggen.Daarbij genomen als u met deze loterijen automatisch meespeelt zijn er vaak leuke en verrassende loterij-acties.

Vaak krijgt u als u als eerst of met een extra loterij-lot of loterij-loten gaat meespelen met deze loterijen een welkom loterij-cadeau of loterij-cadeau’s en extra loterij-winkansen en/of kans op extra loterij-prijzen.

Tips voor het kopen van loten

Welke loterij heeft de meeste winkans

Wij krijgen vaak de vraag wat de loterij met de grootste winkans is. Het is natuurlijk logisch dat jij de meeste winkans wilt als je met 1 van de loterijen meespeelt. Kijk daarom altijd naar de voorwaarden bij het loten kopen.

De lijst met voorwaarden voor het berekenen van de winkans

Om hier nu een keer een goed sluitend antwoord op te geven hebben we onderstaande lijst met zorg samengesteld.

Zo letten we niet alleen op de kans om iets te winnen, maar we kijken of de te winnen prijs ook de moeite waard is. Dus we kijken niet alleen naar de meeste winkans van de loterij maar ook naar de hoogste kans op een flinke geldprijs. Dit is volgens ons de juiste manier om de winkansen van loterijen te vergelijken.

Ook gekeken naar de minder belangrijke kansen

Wij vinden prijzen die minder waard zijn dan dat het lot gekost heeft namelijk niet echt de moeite. Loterijen gebruiken deze kleine prijzen wel om de winkans te vergroten zodat ze daarmee kunnen adverteren.

Hoe is de winkans onderzocht?

Wij vinden prijzen die minder waard zijn dan dat het lot gekost heeft namelijk niet echt de moeite. Loterijen gebruiken deze kleine prijzen wel om de winkans te vergroten zodat ze daarmee kunnen adverteren.

Deze insteek heeft ervoor gezorgd dat we met name kijken naar de volgende criteria aangaande de winkansen:

  • Hoe hoog is de kans op de jackpot
  • De kans op een bedrag van €10.000 of meer
  • De kans op €1000 of meer
  • En de winkans op überhaupt een prijs, ook de kleine prijzen, te winnen

Je zult zien dat bij sommige loterijen er een mogelijkheid van meer 50% is om een prijs te winnen. Maar hier horen dan ook prijzen bij die minder waard zijn dan de kosten van het lot. Dat is in onze ogen  een beetje een wassen neus. Denk hier altijd over na bij loten kopen op het internet.

winkans loterijen

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.