Loten kopen online – Lees dit voor dat je er aan begint!

door 1 dec 2017Loten Kopen

Loten kopen online, wat hoe doe ik het en wat zijn de voordelen?

Als u besloten heeft mee te spelen met een van de grote Nederlandse loterijen hoeft u niet naar de sigarenzaak op de hoek om loten te kopen.

Meespelen kunt u eenvoudig en snel vanachter uw computer of tablet regelen; alle loterijen bieden op hun website de mogelijkheid online u loten te bestellen.

Afhankelijk van de loterij kunt ook zelf uw lotnummer samenstellen (Lotto, Dayzers), een eindcijfer kiezen en bepalen met hoeveel loten u mee wilt doen. Ook kun je je tegenwoordig makkelijk inschrijven voor een loterij om langer mee te spelen.

Wat zijn de voordelen van online loten kopen?

Online kansspelen in het algemeen en online lotto’s en loterijen in het bijzonder zijn populairder dan ooit.

Ruim 60% van de volwassen wereldbevolking speelt (regelmatig) mee in loterijen.

Als je alleen al kijkt naar Groot-Brittannië dan koopt daar ruim 32 miljoen mensen iedere week loterij loten! Loten zijn zowel offline (via lokale winkels) als via de online aanbieders te koop.

En toch kopen meer en meer mensen hun loten online en vermijden de lokale winkels steeds vaker. Maar waarom eigenlijk?

Online heb je overzicht over je inkomsten en uitgaven

Koop je online je loten, en speel je dus ook online mee, dan heb je via je eigen account de volledige controle en een compleet overzicht van jouw aankopen en prijzen.

Koop je bij een lokale winkel dan heb je dat overzicht niet. Daarnaast kun je in een lokale winkel nogal eens in de verleiding komen ook andere dingen te kopen dan alleen je loten.

Een beperkter assortiment in de winkel

Lokale winkels hebben simpel gezegd een veel en veel beperkter assortiment wat betreft het aanbod van loterijen.

Simpel gezegd, de grootste loterijen vind je in Australië, Amerika en uiteraard in Europa. Ben je niet continue op reis, en je wilt toch met de ‘grote namen’ meespelen, dan online meedoen je enige optie.

Vanuit welk land je meespeelt maakt voor de online loterijen helemaal niets uit.

Je bent dan totaal niet gebonden aan een plek. Daarnaast maak je, als je online meedoet, meer kans op de allergrootste jackpots!

En is het bepalen van de loterij van jouw voorkeur online vrij eenvoudig, en het vergelijken van de win- en jackpotkansen is een fluitje van een cent. Voor meer info over het kopen van loten, neem eens een kijkje op deze pagina.

De kans op het kwijtraken van je loten is groot

Een in de winkel gekocht lot kun je makkelijk kwijt raken, en ben je in het bezit van een winnend lot dan ligt het risico van diefstal op de loer.

Speel je echter online, zoals bijvoorbeeld via theLotter, dan worden je fysieke loten of je fysieke lot in een kluis bewaard.

Jij hebt direct online toegang tot je lot en alle bewijzen waaruit blijkt dat jij de rechtmatige eigenaar bent. Compleet betrouwbaar en veilig dus.

Nooit meer wachtrijen bij het loten kopen

Koop je je loten direct bij de lokale verkoper dan zul je daar naar toe moeten, en wellicht daar ook nog eens in de rij moeten wachten.

Online is dat heel anders, binnen enkele seconden heb je, via de pc of mobiel, je loten tot je beschikking! Nooit meer wachtrijen dus. Snel en makkelijk.

Kleine prijzen innen blijft ook leuk

Niets is leuker dan een prijs in een loterij winnen, groot of klein, het plezier van het winnen is niet te overtreffen.

Toch blijkt uit onderzoek dat veel winnaars van kleine(re) prijzen die niet altijd komen opeisen.

Dat gaat soms om meer dan € 2 miljard euro. Het lijkt erop dat teveel mensen het teveel moeite vinden om een kleinere prijs te innen, of dit soms zelfs vergeten. Speel je online mee in loterijen dan worden kleinere prijzen automatisch naar je account overgemaakt!

Trekkingen mislopen

Speel je online mee met loterijen dan loop je geen risico dat je trekkingen mist.

Loterij aanbieders bieden multi-trekking pakketten aan waarmee je ook direct je online loten koopt voor toekomstige trekkingen.

Ook bestaan doorlopende abonnementen tot de mogelijkheid. Op die manier hoef je dus geen enkele trekking te missen.

Speel je al online mee, dan zijn dergelijke opties zeker het overwegen waard.

Kleine winkans

Laten we eerlijk zijn, als je een lot, of meerdere, koopt dan wil je natuurlijk gaan voor die klapper, die ene grote jackpot.

Maar wist jij dat 1 op de 4 jackpotprijzen over een groep verdeelt dient te worden. Het merendeel van die groepen onstaan bij het lokale verkooppunt of in de kroeg, je kansen nemen op die manier uiteraard toe maar er worden verder op die manier geen interessante spelopties geboden.

Speel je online dan kun je meespelen in groepsspelen die al zijn opgezet. Op die manier speel je met andere deelnemers met wel meer dan honderd loten mee in een trekking.

Hierdoor nemen je kansen op de jackpot wel enorm toe!

Uiteindelijk loont het meer om online je loten te kopen en dus online te spelen.

De keuze uit verschillende online aanbieders is inmiddels zeer uitgebreid. Veel succes en vooral veel speelplezier!

Handige & leuke Video’s

Lot Kopen – Lees dit voor dat je er mee begint

Lot Kopen – Lees dit voor dat je er mee begint

Het is zo ver, u gaat een lot kopen Een lot kopen? U hoeft gelukkig niet meer naar de sigarenzaak op de hoek om loten te kopen. Meespelen kunt u eenvoudig en snel vanachter uw computer of tablet regelen; alle loterijen bieden op hun website de mogelijkheid online u...

De Nederlandse Loterij – Lees dit voor je meespeelt!

De Nederlandse Loterij – Lees dit voor je meespeelt!

De Nederlandse Loterij De Nederlandse Loterij is een organisatie bestaande uit verschillende loterij aanbieders in Nederland. het voornaamste doel van deze samenwerking van verschillende aanbieders is een sterk en daadkrachtige organisatie vormen. Dit is erg...

Een Eigen Loterij Beginnen, Kan Dat Zomaar In Nederland?

Een Eigen Loterij Beginnen, Kan Dat Zomaar In Nederland?

Het opzetten van een eigen loterij Het klinkt als een tof verhaal, je eigen loterij beginnen. En er zijn vast genoeg Nederlandse ondernemers die brood zien in een eigen loterij. Maar het opzetten van een loterij mag niet zomaar.Je Krijgt Te Maken Met Allerlei Regels...

Ergernissen Van Loterijspelers, Hoe Ga Je Er Mee Om

Ergernissen Van Loterijspelers, Hoe Ga Je Er Mee Om

De ergernissen van een speler van de loterij Je wint amper iets en het is alleen maar geldverspilling, een zin die je vaak hoort onder mensen die wel eens hebben mee gespeeld met een loterij. Velen kiezen er dan ook voor om niet meer door te spelen, maar er zijn ook...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.