Loterij inschrijven – Hoe werkt dat precies?

door 1 dec 2017Loten Kopen

Loterij inschrijven voor de Nationale Postcode Loterij

Op de website van de Nationale Postcode Loterij kan je je simpelweg inschrijven voor deze Loterij. Je hoeft enkel je postcode, je huisnummer en je naam door te geven aan de loterij en je speelt al mee.

Je kunt er vaak voor kiezen om losse loten te kopen of om doorgaand mee te spelen met de loterij. Losse loten zijn bijvoorbeeld handig als u eenmalig wilt meespelen. Een abonnement op de Nationale Postcode Loterij is natuurlijk ideaal als u bij elke trekking kans wilt maken op mooie geldprijzen.

Een ander voordeel van losse loten is dat je zelf kunt beslissen met welke postcode je meespeelt. Dit kan bijvoorbeeld de postcode zijn waar je statistisch de meeste kans maakt om te winnen. Ook kan je een geluksnummer invullen. Veel mensen spelen ook mee met de geboortedatum van hun kindje.

Loterij inschrijven voor de Lotto

Wanneer je kiest om eenmalig mee te spelen kies je met hoeveel loten je mee wilt spelen en voor hoeveel maanden je mee wilt spelen. Je kiest je eigen getallen en kleur waar je mee wilt spelen. Als je met meerdere loten wilt meespelen met de Lotto kan je deze keuze maken voor verschillende loten. Vervolgens kies je voor hoeveel weken je mee wilt spelen met deze loten.

Ook heb je nog de keuze om mee te doen aan het cijferspel. Dit is een extra loterij waarvan de trekking op zaterdag plaatsvind. Ook hier heb je kans op grote geldprijzen.

Abonneren op Lotto

Ook heb je de mogelijkheid om jezelf te abonneren op de Lotto. Je kunt met 1 tot en met 12 kaarten meespelen. Hoe groter het aantal kaarten is waarmee je speelt, des te groter de kans dat je wint. Met het Lotto abonnement speel je dus elke week automatisch mee. Een ander voordeel van een abonnement is dat je een welkomstcadeau ontvangt wanneer je hier mee begint.

Loterij inschrijven voor de Staatsloterij

Het meespelen met de Staatsloterij kan in principe op 2 manieren. Je kunt een los lot kopen of je neem een abonnement op de loterij.

Wanneer je eenmalig een lot koopt speel je dus ook 1 keer mee. Deze trekking valt altijd op de 10e van de maand en je speelt dus mee voor deze trekking. Bij elke trekking van de Staatsloterij maak je overigens kans op de Jackpot.

Met aan abonnement betaal je per maand en waardoor je dus elke maand automatisch meespeelt met de standaard trekking op de 10e van de maand. Daarnaast zijn er ook abonnementen voor de aparte trekkingen zoals de oudejaarstrekking en de koningsdagtrekking.

Wanneer je een staatslot of een ander soort lot van de Staatsloterij koopt heb je de kans om de XL optie toe te voegen aan je lot. Als je dit doet maak je ook nog kans op extra prijzen tijdens de speciale XL trekking die gedaan wordt na de reguliere trekking.

Bij het XL-spel vallen de prijzen op het begincijfer van het lot. Bij een normale trekking vallen de prijzen op de laatste cijfers.

Het meespelen met het XL-spel is ook zeer betaalbaar. Zo betaal je €2,50 per Staatslot om mee te spelen met het XL-spel. Bij een 1/5 lot betaal je maar €0,50 om mee te spelen met het XL-spel.

Club Staatsloterij

De loterij heeft nog een mooi extraatje voor mensen die meespelen. Je kunt meedoen met de Club Staatsloterij waarbij trouwe spelers kans maken op extra prijzen. Met elk lot dat je koopt ontvang je punten die je kunt inzetten voor extra prijzen.

De punten voor Club Staatsloterij kan je bij een in een winkel gekocht lot ontvangen als je de unieke code van het lot invult op de website. Wanneer je jouw lot online koopt of automatisch meespeelt dan worden de punten automatisch bijgeschreven.

Loterij inschrijven vriendenloterij

Als je ook de Vriendenloterij wilt spelen kan je je gemakkelijk inschrijven op de website. Bij het inschrijven kan je aangeven welke goede doelen en/of sportclubs en sportverenigingen die je wilt steunen met jouw lidmaatschap bij de Vriendenloterij.

Als je meespeelt, speel je automatisch met elke trekking mee. De kosten voor het meespelen worden automatisch van je rekening afgeschreven. Als je wat gewonnen hebt wordt je hier ook automatisch van op de hoogte gesteld.

Loterij inschrijven de BankGiro loterij

Als je mee wilt spelen met de loterij is dat vrij eenvoudig te doen. Je kunt op de website van BankGiro Loterij eenvoudig je je gegevens invullen, de website kan je gemakkelijk bereiken door op de groene knop bovenaan deze pagina te klikken. Na het invullen van de gegevens ben je abonnee van de loterij en speel je automatisch mee met alle trekkingen die vervolgens gedaan worden.

Meespelen met meerdere loten

Ook bij deze loterij heb je de keuze om mee te spelen met meerdere loten. Op deze manier maak je dus meer kans op prijzen. Het aanvragen van een extra lot is gemakkelijk te doen in jouw account.

Meer informatie over het kopen van loten

voor meer informatie over het kopen van loten kunt u een kijkje nemen op deze pagina.

Handige & leuke Video’s
Loten voor loterij kopen – Hoe werkt het precies?

Loten voor loterij kopen – Hoe werkt het precies?

Loten voor loterij kopen, waar moet ik op letten? Als u besloten heeft mee te spelen met een van de grote Nederlandse loterijen hoeft u niet naar de sigarenzaak op de hoek om loten te kopen. Meespelen kunt u eenvoudig en snel vanachter uw computer of tablet regelen;...

De Loterij Winnen Een Zegen Of Zitten Er Ook Nadelen Aan?

De Loterij Winnen Een Zegen Of Zitten Er Ook Nadelen Aan?

Alleen maar vreugde bij het winnen van een loterij? De Nationale PostcodeLoterij maakt gebruik van de zogenaamde 'Prijswinnaarsbegeleider’. Deze persoon gaat ervoor zorgen dat de prijswinnaar het op de juiste manier verwerkt. Er komen natuurlijk veel dingen bij kijken...

Wat Is Een Kansspel En Wie Houdt Er Toezicht Op Loterijen

Wat Is Een Kansspel En Wie Houdt Er Toezicht Op Loterijen

Er zijn weer winnaars in de Nationale Postcodeloterij Het is weer zover, een geweldig weekend vol met winnaars. Het was pasgeleden ook nog raak in Son en Breugel. Daar kwam Postcodeloterij ambassadeur Gaston weer op bezoek voor 11 deelnemers van de Postcodeloterij....

Lot kopen bij loterijen? Lees dit voor je er aan begint

Lot kopen bij loterijen? Lees dit voor je er aan begint

Meespelen met een lot bij Nederlandse loterijen Door mee te spelen met loterijen maakt u iedere maand kans om een prachtig geldbedrag te winnen, u speelt mee zodra u een lot aanschaft bij een van de loterijen. Daarnaast steunt u bij geselecteerde loterijen ook een...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.