Loterijen Geven Regelmatig Cadeau’s Weg Aan Deelnemers

door 7 apr 2018Loten Kopen

Cadeau’s bij de loterij

Het komt vaak voor, loterijen die cadeaus geven als je meespeelt. Dat is vaak een inschrijvingscadeau of een afscheidscadeau. Vooral voor nieuwe spelers zijn er vaak leuke extra’s of cadeaus. We raden je aan om toch waakzaam te blijven, een welkomstcadeau is natuurlijk leuk, maar kan ook gevaarlijk zijn.

Vaak Doen Loterijen Aan Leuke Acties, Je Kunt Bijvoorbeeld Gratis Spelen

Een van de meest bekende acties is het gratis lot. Je kunt bij veel loterijen gratis meespelen als nieuwe speler. Veel loterijen zijn hier groot mee geworden, denk bijvoorbeeld aan de postcodeloterij of de lotto. Toch vertellen loterijen je niet altijd van tevoren welke prijs je kunt winnen.

Andere grote loterijen zoals de Bankgiroloterij hebben zelfs een eigen cadeaushop. Je kunt hier als lid zelf keuzes maken uit producten die je wint. En je kunt ook de keuze maken uit welke goede doelen je steunt.

De vriendenloterij staat hier namelijk ook bekend om, je kunt zelf kiezen welke club je steunt en of je bepaalde goede doelen steunt. Veel loterijen die bekend staan om het steunen van goede doelen, geven vaak ook de mogelijkheid je welkomstcadeau af te staan aan een specifiek goed doel.

Wanneer Kan Ik Mijn Welkomstcadeau Verwachten?

Meestal duurt het ongeveer twee weken om het cadeau af te leveren. De meeste loterijen zijn hier vrij snel mee. Let op, je moet al wel een keer betaald hebben om recht te hebben op welkomstcadeaus. Er moet sprake zijn van de zogenoemde succesvolle incasso. We raden je aan om de loterij snel te bellen als je je pakket nog niet hebt ontvangen, er kan namelijk iets mis zijn gegaan.

Maar Wat Kan Ik Dan Precies Winnen?

Dat verschilt natuurlijk per loterij. De Vriendenloterij heeft namelijk een ander prijzenpakket als de staatsloterij. Je kunt bijvoorbeeld uitjes winnen, maar ook simpele prijzen als bijvoorbeeld Ben & Jerry’s ijs. Ook zijn er mooie prijzen als uitjes naar restaurants of attractieparken.

Een Aantal Voorbeelden Van Aanbiedingen Van Loterijen

Als je mee gaat spelen bij de bankgiroloterij ontvang je gegarandeerd een geldbedrag van 15 tot 25000 euro. Daarbij kun je bij de bankgiroloterij binnen een minuut weten hoeveel geld je op je rekening ontvangt. Je kunt loten al aanschaffen vanaf 13,50 en er zijn zo’n 15 trekkingen per jaar.

De Postcodeloterij En Aanbiedingen

Bij de postcodeloterij maak je bij de miljoenenjacht kans op een prijs van 5 miljoen euro. Vooral met een volle bingokaart heb je veel kans en win je grote bedragen. Elke week kun je gedurende 5 weken lang een nieuwe bingokaart invullen en winnen op zondagavond.

Wanneer je automatisch gaat meespelen met de Lotto loterij, ontvang je de eerste 3 maanden maar liefst 50% korting. Je maakt ook nog eens kans op een directe € 1.000,- cash. Wil je meer informatie over de Postcodeloterij kijk dan eens op deze pagina.

De Lotto Heeft Ook Een Hoop Mooie Aanbiedingen

Bij de Lotto speel je maar voor € 2 per lot per week mee en maak je kans op de Jackpot van minimaal € 7,5 miljoen, een echte grote kans tegen een laag inlegbedrag. Momenteel staat de Lotto Jackpot op € € 3,3 miljoen, een flinke pot dus. Verder steun je met je deelname aan de Lotto ook nog eens goede doelen op gebied van sport. Wil jij nog loten kopen? Kijk dan snel in de vergelijker.

Handige & leuke Video’s

Loten voor loterij kopen – Hoe werkt het precies?

Loten voor loterij kopen – Hoe werkt het precies?

Loten voor loterij kopen, waar moet ik op letten? Als u besloten heeft mee te spelen met een van de grote Nederlandse loterijen hoeft u niet naar de sigarenzaak op de hoek om loten te kopen. Meespelen kunt u eenvoudig en snel vanachter uw computer of tablet regelen;...

De Nederlandse Loterij – Lees dit voor je meespeelt!

De Nederlandse Loterij – Lees dit voor je meespeelt!

De Nederlandse Loterij De Nederlandse Loterij is een organisatie bestaande uit verschillende loterij aanbieders in Nederland. het voornaamste doel van deze samenwerking van verschillende aanbieders is een sterk en daadkrachtige organisatie vormen. Dit is erg...

Nederlandse loterij – Lees dit voor dat je meespeelt!

Nederlandse loterij – Lees dit voor dat je meespeelt!

Nederlandse loterij De Nederlandse loterij is een nieuwe naam van de Staatsloterij en de Lotto. De twee loterijen zijn samen gaan werken in een fusie en vanaf juli 2016 is de naam openbaar gemaakt voor spelers. Door de fusie werden de twee loterijen tezamen de...

Lot Kopen – Lees dit voor dat je er mee begint

Lot Kopen – Lees dit voor dat je er mee begint

Het is zo ver, u gaat een lot kopen Een lot kopen? U hoeft gelukkig niet meer naar de sigarenzaak op de hoek om loten te kopen. Meespelen kunt u eenvoudig en snel vanachter uw computer of tablet regelen; alle loterijen bieden op hun website de mogelijkheid online u...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.