Nationale Postcode Loterij adres

door 1 dec 2017Nationale Postcode Loterij

Er zijn weer winnaars in de Nationale Postcodeloterij

Het is weer zover, een geweldig weekend vol met winnaars. Het was pasgeleden ook nog raak in Son en Breugel. Daar kwam Postcodeloterij ambassadeur Gaston weer op bezoek voor 11 deelnemers van de Postcodeloterij. Deelnemers met de postcode 5694EB wonnen een grote geldprijs.

Het adres van de nationale postcode loterij

Als u besloten heeft mee te spelen met een van de grote Nederlandse loterijen hoeft u niet naar de sigarenzaak op de hoek om loten te kopen. Meespelen kunt u eenvoudig en snel vanachter uw computer of tablet regelen; alle loterijen bieden op hun website de mogelijkheid online u loten te bestellen.

Afhankelijk van de loterij kunt ook zelf uw lotnummer samenstellen (Lotto, Dayzers), een eindcijfer kiezen en bepalen met hoeveel loten u mee wilt doen.

Je abonnement opzeggen is bij deze loterij erg gemakkelijk om te doen. U kunt dit op elk gewenst moment, of u nu lang meespeelt of kort meespeelt met de loterij.

Het opzeggen kan op verschillende manieren:

  • Telefonisch
  • Via een brief
  • Via een online formulier

Na het opzeggen zult een bevestiging van de Nationale Postcode Loterij ontvangen zodat u zeker weet dat het abonnement is opgezegd. De klantenservice van de loterij is zeer vriendelijk en professioneel en zullen je dan ook helpen wanneer je je wilt afmelden voor de Nationale Postcode Loterij.

Nationale Postcodeloterij Adresgegevens

Nationale Postcode Loterij

Van Eeghenstraat 70

1071 GK Amsterdam

0900-3001500

De Nationale Postcode Loterij is niet één loterij, maar bestaat eigenlijk uit drie loterijen. De Vrienden Loterij, de Bank Giro Loterij en de Nationale Postcode Loterij zijn namelijk samen de Holding Nationale goede Doelen Loterijen N.V. Samen willen ze goede doelen steunen. Er spelen meer dan 4,1 miljoen loten mee. Dat zijn zo’n 2,5 miljoen gezinnen. In de afgelopen 25 jaar betaalde de Nationale Postcode Loterij ongeveer 3,8 miljard euro uit aan goede doelen.

Je postcode als lotnummer

Zoveel loterijen, zoveel manieren van meespelen. Bij andere loterijen speel je mee met je telefoonnummer of met je bankrekening. Bij de Postcode Loterij speel je natuurlijk mee met je postcode. Je postcode is dus standaard je lotnummer. Je kunt met meerdere loten meespelen. Dan maak je kans om 25.000 euro per lot te winnen. Zo kun je met 3 loten bijvoorbeeld 75.000 euro winnen. Voorwaarde is wel dat de deelnemer ten minste achttien jaar oud is.

Het kost 11,75 euro per trekking om mee te doen. Daar zit de StraatVerdubbelaar dan bij in. Als je meespeelt met een StraatVerdubbelaar, wordt het gewonnen bedrag verdubbeld als de prijs in jouw straat valt.

Zelf stopzetten

De Nationale Postcode Loterij schrijft op haar website dat deelnemers zelf bepalen hoelang ze mee willen doen. Je bepaalt dus zelf wanneer je je lot stopzet. Standaard betalen deelnemers ook voor de StraatVerdubbelaar. Door contact op te nemen met de ledenservice kunnen spelers meespelen zonder extra te betalen voor de verdubbelaar. Het is goed om te vermelden dat de loterij daarvoor wel extra telefoonkosten in rekening brengt. Het bellen met de ledenservice kost namelijk 50 eurocent per gesprek.

Miljoenenjacht

De loterij werd vooral bekend dankzij de succesvolle tv-spelshow Miljoenenjacht. Daarin maken kandidaten kans op een koffer met vijf miljoen euro. Ook kijkers kunnen winnen. In Miljoenenjacht wordt namelijk een thuiswinnaar bekendgemaakt, die hetzelfde bedrag wint als de deelnemer in de studio.

500 spelers van de Postcode Loterij worden uitgenodigd in de studio. Zij strijden daar tegen elkaar. Na vier spelrondes die testen hoe snel de kandidaten reageren en hoeveel kennis de kandidaten hebben, blijft uiteindelijk één finalist over die kans maakt op vijf miljoen euro.

Goede doelen

De organisatie wil zich inzetten voor een ‘rechtvaardige en groene wereld’. Daarom steunt de loterij onder anderen Novib, Vluchtelingenwerk en Natuurmonumenten. Daar begon het allemaal mee. Maar doordat de loterij steeds meer deelnemers krijgt, is het aantal goede nu uitgegroeid van 3 naar 90.

De helft van de opbrengt van de Loterij is bestemd voor het goede doel. Dankzij ruim 2,5 spelers heeft de Nationale Postcode Loterij al een bedrag van 302 miljoen euro verdeeld onder 90 organisaties die zich bezig houden met de mens en de natuur.

Voorwaarde om aan Miljoenenjacht mee te mogen doen: een lidmaatschap op de Nationale Postcode Loterij. Wil je meer weten over de Postcode Loterij? Klik dan op de link van de pagina: https://loten-kopen.com/postcodeloterij/

Handige & leuke Video’s

De Postcodeloterij en de Green Challenge

De Postcodeloterij en de Green Challenge

De Postcodeloterij Green Challenge, wat is dat? De nationale postcode loterij wil ook meedoen in de weg naar verduurzamingHet is weer zover, vanaf donderdag 1 maar kunnen er weer start-ups over de gehele wereld zich aanmelden voor de jaarlijkse Postcodeloterij Green...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.