Postcodeloterij komt met een nieuw programma: De weg naar het miljoen!

door 22 nov 2018Nationale Postcode Loterij

Tegenwoordig zien we veel over loterijen op televisie, zo was er voorheen al het welbekende televisieprogramma Miljoenenjacht. Nu komt de Postcode Loterij met een nieuw programma genaamd: De weg naar het miljoen!

weg naar het miljoen postcode loterij
postcode loterij televisieprogramma

We kunnen dit programma gaan bezichtigen vanaf 11 november, 7 zondagen lang om 21:30. Het nieuwe televisieprogramma van de Vriendenloterij wordt gepresenteerd door BN’er Martijn Krabbé. We hebben ondertussen de eerste afleveringen kunnen bekijken en wat een geweldig amusementsprogramma is dit zeg! Lees snel verder als je hier meer over wilt lezen. Ook raden we je aan om de volgende site te bekijken als je meer wil weten over geld verdienen online tips.

Hoe gaat het spel in zijn werk?

We leggen het je even uit. Het spel begint met in totaal 200 spelers die verdeeld zitten over vijf verschillende soorten vakken. Ieder vak beschikt over 40 spelers, dit zijn mensen die zijn aangesloten bij de Postcode Loterij. De bedoeling is dat er in elk vak een winnaar komt, uiteindelijk blijven de 5 beste over, die mogen strijden voor de weg naar de miljoen. Daarnaast gaat iedere deelnemer met iets leuks naar huis, altijd prijs dus!

Wat moeten de winnaars van de vakken doen?

Zoals net gezegd spelen er uiteindelijk 5 spelers van de 200 spelers voor de weg naar het miljoen. Deze 5 spelers moeten multiple choice vragen beantwoorden, wie dit het snelst doet gaat door naar de finaleronde.

Ook in de finale moeten er vragen beantwoordt worden door de finalist, vervolgens krijgt de finalist de mogelijkheid om te kiezen voor een verdubbeling van het geld. Het uiteindelijke geld wat wordt gewonnen wordt door tweeën gedeeld, een deel gaat naar de finalist en het andere deel gaat naar het vak van de finalist.

Leuk spel van de Vrienden Loterij

Wij denken dat dit nieuwe programma een echt kijkcijferkanon wordt en de plek van de miljoenenjacht kan overnemen. Het is een spannend spel en erg leuk dat iedere speler met wat leuks naar huis gaat. Dus ben je deelnemer bij de Postcode Loterij, dan doe jij in de toekomst misschien wel mee met de weg naar het miljoen! Wil jij deelnemer zijn bij de postcode loterij? Klik dan op de groene button, zo kun je direct loterijen vergelijken.

Handige & leuke Video’s

Ergernissen Van Loterijspelers, Hoe Ga Je Er Mee Om

Ergernissen Van Loterijspelers, Hoe Ga Je Er Mee Om

De ergernissen van een speler van de loterij Je wint amper iets en het is alleen maar geldverspilling, een zin die je vaak hoort onder mensen die wel eens hebben mee gespeeld met een loterij. Velen kiezen er dan ook voor om niet meer door te spelen, maar er zijn ook...

Een Eigen Loterij Beginnen, Kan Dat Zomaar In Nederland?

Een Eigen Loterij Beginnen, Kan Dat Zomaar In Nederland?

Het opzetten van een eigen loterij Het klinkt als een tof verhaal, je eigen loterij beginnen. En er zijn vast genoeg Nederlandse ondernemers die brood zien in een eigen loterij. Maar het opzetten van een loterij mag niet zomaar.Je Krijgt Te Maken Met Allerlei Regels...

Loterijen Geven Regelmatig Cadeau’s Weg Aan Deelnemers

Loterijen Geven Regelmatig Cadeau’s Weg Aan Deelnemers

Cadeau's bij de loterij Het komt vaak voor, loterijen die cadeaus geven als je meespeelt. Dat is vaak een inschrijvingscadeau of een afscheidscadeau. Vooral voor nieuwe spelers zijn er vaak leuke extra's of cadeaus. We raden je aan om toch waakzaam te blijven, een...

Kansspelbelasting Of Niet?

Kansspelbelasting Of Niet?

Is het verplicht om kansspelbelasting betalen Het is vaak zo dat wanneer mensen grote bedragen winnen via een loterij dat zij een bepaald percentage belasting moeten betalen, de zogeheten kansspelbelasting. Dit is niet altijd zo, het hangt af van hoe groot het bedrag...

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.