Nog meer winnaars van de Postcodeloterij in Heusden

door 15 jul 2018Nationale Postcode Loterij

Nog meer winnaars van de Postcodeloterij in Heusden

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij, die meespelen op postcode 5725 AL, (Vlinkert) in Heusden. Op deze postcode is in de mei trekking de Postcode Straatprijs gevallen.

Bedragen die zijn gewonnen

De volgende bedragen zijn gewonnen:

– 50.000 euro (1 winnaar)

– 25.000 euro (8 winnaars)

– 12.500 euro (1 winnaar)

Betsy & Theo winnen een geweldige prijs

Betsy (68) werd samen met haar man Theo verrast met een cheque van 50.000 euro én de BMW. Ze is blij verrast: “Mijn dag kan niet meer stuk! Wát was dit spannend. Met het geldbedrag heb ik allerlei ideeën – de tuin veranderen bijvoorbeeld – maar ik ga het eerst laten bezinken. Ik wil geen overhaaste beslissingen maken.”

Mien is blij verrast met haar prijs uit de Postcodeloterij

Mien (82) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Wat is dit geweldig! Ik heb nooit verwacht dat mij dit zou overkomen. De felicitaties stromen al binnen. Hier geniet ik ontzettend van.” Lees hier over prijswinnaars van de postcodeloterij uit Drievliet

Winnaars in Asten

Johan (81) wint ook 25.000 euro: “Ik zie Gaston altijd op televisie en denk dan altijd: ‘de kans bestaat dat hij ook bij ons aanbelt!’. En dat is nu werkelijkheid geworden. Fantastisch! We spelen echt mee voor de goede doelen, maar dit is natuurlijk wel een heel fijn extraatje.”Een grote verrassing voor zeven bewoners van de Anjerstraat in Asten.

Op hun postcode 5721 EN is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de meitrekking van de Postcode Loterij. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

Bewoners in Asten waren ook erg gelukkig met hun prijs

Op dinsdag 14 juni werden de bewoners van de Anjerstraat verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam met een cheque. Vorig jaar juni won een deelnemer in dezelfde wijk (5721) een BMW 1 serie.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

– 25.000 euro (1 winnaar)

– 12.500 euro (6 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Jojanneke is heel blij met haar prijs van de Postcodeloterij

Jojanneke wint 12.500 euro en is blij verrast: “Wat een verrassing, opeens staat Nicolette op de stoep met een cheque! We gaan van dit geld lekker op vakantie met onze nieuwe caravan.”

Anneke heeft ook prijs

Ook buurvrouw Anneke valt in de prijzen en mag een cheque van 12.500 euro in ontvangst nemen: “Het moet nog even bezinken. Ik denk dat we van het geld een vakantie gaan boeken en een tafel reserveren in een goed restaurant.”

Marieke heeft ook gewonnen en gaat haar opleiding afronden

Ook Marike wint 12.500 euro, dat bedrag komt erg goed van pas: “Geweldig! Ik ga dit bedrag gebruiken om mijn opleiding Webdesign af te ronden.”

Wil je meer informatie over de Nationale Postcode Loterij? Klik snel op de link.

Handige & leuke Video’s
<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.