Online loten kopen postcodeloterij – Hoe werkt het?

door 1 dec 2017Nationale Postcode Loterij

Online loten kopen postcodeloterij

Online loten kopen bij de postcodeloterij, is dit mogelijk? Op de website van de Nationale Postcode Loterij kun je je simpelweg inschrijven voor deze Loterij. Je hoeft enkel je postcode, je huisnummer en je naam door te geven aan de loterij en je speelt al mee.

Een abbonement of een los lot kopen?

Je kunt er vaak voor kiezen om losse loten te kopen of om doorgaand mee te spelen met de loterij. Losse loten zijn bijvoorbeeld handig als u eenmalig wilt meespelen.

Een abonnement op de Nationale Postcode Loterij is natuurlijk ideaal als u bij elke trekking kans wilt maken op mooie geldprijzen.

Een ander voordeel van losse loten is dat je zelf kunt beslissen met welke postcode je meespeelt. Dit kan bijvoorbeeld de postcode zijn waar je statistisch de meeste kans maakt om te winnen.

Ook kan je een geluksnummer invullen. Veel mensen spelen ook mee met de geboortedatum van hun kindje.

Postcode Loterij bingo

Vanaf oktober 2016 kan je ook meespelen met de bingo.

Met de bingokaart die je ontvangt als je met de loterij meespeelt kan je tijdens het televisieprogramma Miljoenenjacht op RTL 4 hetzelfde bedrag als de deelnemer winnen.

De bingogetallen op de kaart worden getrokken tijdens de Miljoenenjacht zelf. Je kunt dan direct de getallen wegstrepen en zien hoeveel de deelnemer aan het televisiespel wint. Ditzelfde bedrag win jij dan ook.

Erg spannend en vooral plezierig.

Uitslagen

Als u meespeelt met de Nationale Postcode Loterij is het natuurlijk belangrijk om op de hoogte te blijven van de uitslagen.

Na een trekking zijn de uitslagen gemakkelijk online op te zoeken. Zeker wanneer u account heeft is het gemakkelijk, u hoor dan automatisch of u gewonnen heeft.

Wilt u meer weten over de Nationale Postcode Loterij? Bezoek deze link.

Handige & leuke Video’s

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.