Online loten kopen postcodeloterij

Online loten kopen bij de postcodeloterij, is dit mogelijk? Op de website van de Nationale Postcode Loterij kun je je simpelweg inschrijven voor deze Loterij. Je hoeft enkel je postcode, je huisnummer en je naam door te geven aan de loterij en je speelt al mee.

Een abbonement of een los lot kopen?

Je kunt er vaak voor kiezen om losse loten te kopen of om doorgaand mee te spelen met de loterij. Losse loten zijn bijvoorbeeld handig als u eenmalig wilt meespelen.

Een abonnement op de Nationale Postcode Loterij is natuurlijk ideaal als u bij elke trekking kans wilt maken op mooie geldprijzen.

Een ander voordeel van losse loten is dat je zelf kunt beslissen met welke postcode je meespeelt. Dit kan bijvoorbeeld de postcode zijn waar je statistisch de meeste kans maakt om te winnen.

Ook kan je een geluksnummer invullen. Veel mensen spelen ook mee met de geboortedatum van hun kindje.

Postcode Loterij bingo

Vanaf oktober 2016 kan je ook meespelen met de bingo.

Met de bingokaart die je ontvangt als je met de loterij meespeelt kan je tijdens het televisieprogramma Miljoenenjacht op RTL 4 hetzelfde bedrag als de deelnemer winnen.

De bingogetallen op de kaart worden getrokken tijdens de Miljoenenjacht zelf. Je kunt dan direct de getallen wegstrepen en zien hoeveel de deelnemer aan het televisiespel wint. Ditzelfde bedrag win jij dan ook.

Erg spannend en vooral plezierig.

online loten kopen postcodeloterij

Uitslagen

Als u meespeelt met de Nationale Postcode Loterij is het natuurlijk belangrijk om op de hoogte te blijven van de uitslagen.

Na een trekking zijn de uitslagen gemakkelijk online op te zoeken. Zeker wanneer u account heeft is het gemakkelijk, u hoor dan automatisch of u gewonnen heeft.

Dit is ook prima in de app te zien. Mocht u de adresgegevens nodig hebben van de Nationale Postcodeloterij, klik dan hier