Online staatslot kopen – Hoe werkt dat precies?

by | 2 Dec 2017 | Staatsloterij | 3 comments

Online staatslot kopen

Online een Staatslot kopen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. En deze manier om online Staatsloten te kopen wordt alsmaar populairder.

Maar hoezo wordt dit steeds populairder? En wat is dan nu precies die beleving van het aanschaffen van een Staatslot in de winkel? Lees hier alle informatie die je nodig hebt over het kopen van een Staatslot, welke soorten er zijn en wat een Staatslot kost.

Wat is dan het makkelijkste?

De makkelijkste en snelste manier om een Staatslot te kopen is tegenwoordig online. De tijden dat je door de regen naar de sigarenwinkel moest zijn over. Je kunt op de site van de Staatsloterij heel gemakkelijk een account aanmaken. 

Op welke manier wil ik meespelen?

Vervolgens kun je een keuze maken op welke manier je meespeelt en voor welke trekking je wilt meespelen. Je kunt een lot kopen voor een trekking maar je kunt er ook voor kiezen om automatisch mee te spelen.

Proefabbonement

Sinds kort kun je zelfs een proefabonnement van drie trekkingen kiezen, zo kun je eerst kennis maken met de loterij voordat je langer meespeelt.

Online staatsloten aanschaffen, wat is dan het voordeel?

Online Staatsloten kopen heeft verschillende voordelen in vergelijking met het kopen van loten in de winkel.

Een van de voordelen is dat het lot nooit zoek kan raken, altijd goed bewaard in jouw eigen account. hier boven op kun je gespeelde loten tot een jaar lang terug kijken. Altijd een handig en makkelijk overzicht.

Het gewonnen bedrag

Een ander voordeel van het online kopen is dat alle winst die je wint, automatisch op uw rekening gestort wordt. Niet meer met je gewonnen lot naar de speciaalzaak.

Automatisch meespelen

Nooit meer trekkingen missen wanneer u elke maand automatisch meespeelt. Dit is natuurlijk niet verplicht. Elke maand kansen op leuke en grote prijzen.

Wat krijg je nog meer cadeau?

Je krijgt van de Staatsloterij een gratis lot. Maar toch maak je misschien wel die keuze om voor de beleving van het kopen te gaan, vol spanning richting het sigarenwinkeltje denkend aan op welke nummers u gaat spelen.

Natuurlijk is het het leukste en spannendste als u tijdens de trekking een echt lot in handen hebt. Lekker spannend.

De keuze voor het gemak of toch voor de beleving?

Alles bij elkaar is het een leuke ervaring om een Staatslot zelf te gaan halen. Dit is voortaan bijna overal mogelijk, van supermarkten tot sigarenzaken. Bij de trekking met een echt lot in de hand of liever voor de veilige en gemakkelijke manier online een staatslot kopen.

Wanneer je online een lot aanschaft hoef je jezelf natuurlijk nooit meer zorgen te maken om het kwijtraken of het niet op tijd inleveren van het lot om je winstbedrag op te halen. Handige functies die alleen mogelijk zijn bij het kopen van een online staatslot 

Tot hoe laat kan ik een Staatslot kopen?

Het kopen van een Staatslot voor een trekking is mogelijk tot 18:00 op de exacte dag van de trekking. Dit is bij het kopen in de winkel evenals bij het kopen van een online staatslot.

Ook is er de mogelijkheid om loten vooruit te kopen, nooit meer op het laatste moment haasten om toch nog mee te kunnen doen. Het moet natuurlijk een leuke beleving blijven.

Wat kosten die Staatsloten?

Het kopen van een regulier lot kost je 15 euro. De trekkingen voor deze loten zijn elke maand op de 10e. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om een 1/5 staatslot te kopen, deze loten kosten 1/5 deel van een regulier staatslot. De gewonnen prijzen bij een 1/5 staatslot worden dan ook logischerwijs 1/5 van het totaal uitgekeerd. Ook heb je aan het einde van het jaar de mogelijkheid om een eindejaarslot te kopen.

Ook is er de mogelijkheid om mee te spelen met een hele straat, dit betekent dat je meespeelt met 10 Staatsloten, allemaal met een ander cijfer. Zo kun je op alle eindcijfers meespelen en een extra grote kans maken op de grote geldprijzen.

De kosten van het zogeheten ‘straatje’

De totale kosten van een straat Staatsloten zijn 150 euro. Het mooie van het straatje is dat je gegarandeerd 50 euro terug wint. Het straatje is ook mogelijk met 1/5 loten, de totale kosten van deze mogelijkheid zijn 30 euro. 

Boulevard

Wanneer u helemaal zeker wilt weten dat u iets gaat winnen kunt u kiezen voor een hele boulevard met Staatsloten. Dit houdt in dat je 10 volledige straten in bezit hebt.

De totale kosten van zo’n boulevard zijn 1.500 euro. Veel geld maar wel een extra grote kans om te winnen.

Kosten van oudejaarsloten

Voor de oudejaarsloten geldt bij de Staatsloterij een andere regeling. De prijzenpot is groter waardoor de loten ook meer kosten.

Een heel oudejaarslot kost 30 euro, bij deze trekking is het niet mogelijk om met 1/5 loten te spelen. Wel kun je kiezen voor halve loten die 15 euro per stuk kosten.

Het is mogelijk om bij deze trekking een straatje of boulevard te kopen. Leuk om samen met een grote groep loten te komen en samen spannend af te wachten wat jullie gewonnen hebben.

Winkans bij de Staatsloterij

De winkans van de Staatsloterij ligt vrij hoog, namelijk 1 op 2 ofterwijl 50%. Hierbij zijn ook minder grote prijzen uit de prijzenpot bijgeteld.

De winkans van de jackpot is aanzienlijk lager, dit komt ongeveer neer op 1 op 40 miljoen. Een relatief kleine kans dus. Natuurlijk kun je bij de Staatsloterij je eigen eindcijfer kiezen. Het komt  natuurlijk voor dat een nummer vaker voorkomt dan een ander nummer, waardoor de winkans groter wordt.

Handige & leuke Video’s

Wat kost een staatslot – Lees dit voor je begint!

Wat kost een Staatslot? Wat kost een staatslot nou? Maandelijks verkoopt de Staatsloterij miljoenen loten en je wil natuurlijk wel weten welke kosten daar aan verbonden zijn als je mee gaat spelen. De reguliere trekking van de staatsloterij Bij een reguliere trekking...

Staatsloten kopen – Alles van A tot Z

Staatsloten kopen Staatsloten kopen, het is tegenwoordig heel gemakkelijk om dat online te regelen. Maandelijks verkoopt de Staatsloterij namelijk miljoenen loten. Bij een reguliere trekking kunt u kiezen tussen twee verschillende loten, namelijk een heel lot of een...

Staatslot kopen online – Hoe werkt het?

Staatslot kopen online, hoe kan dat zo gemakkelijk mogelijk? Meespelen met een loterij kan al vanaf een paar euro per maand, een staatslot kopen online was nog nooit zo gemakkelijk. Veel mensen willen graag meteen winnen en zijn teleurgesteld als ze niet direct een...

Staatslot kopen – Lees dit voor je begint!

De welbekende Staatsloten Iedereen kent ze wel, de Nederlandse Staatsloten. In dit artikel hebben wij een aantal punten bij elkaar gezet waar je op moet letten bij het kopen van een Staatslot. Staatslot kopen, hoe werkt dat precies? Je wil een staatslot kopen. Maar...

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.