Oudejaarslot kopen – Hoe werkt dat precies?

by | 2 Dec 2017 | Staatsloterij | 0 comments

De Oudejaarsloten

Het is weer tijd voor de oudejaarsloten, aan het einde van het jaar wordt er door de Staatsloterij weer een grote prijs verloot onder de mensen die een oudejaarslot hebben gekocht.

Oudejaarslot kopen, hoe werkt dat dan?

De oudejaarsloterij staat weer voor de deur en de verkoop is nu reeds begonnen. Veel mensen gaan op zoek naar de beste oplossing om een oudejaarslot te kopen. De loten die u bij ons in de winkel koopt maken wij voor u via 2 staatsloterij terminals. Wilt u een speciaal eindcijfer of mag de terminal het zelf bepalen het maakt ons niet uit. Als service kunt U zelf altijd de laatste 2 eindcijfers geven. Dus dit betekent u vraagt en wij maken het voor u.

Het uitbetalen van loten, hoe gaat dat in werking?

Het uitbetalen van de loten gebeurd ook via deze 2 terminals, dit kan altijd 2 werkdagen na de trekking. De Oudejaarsloten zijn in principe te koop tot op de dag van trekking tot 17:00, de laatste jaren gebeurt dit nog zelden daar ze vaak al enkele dagen eerder uitverkocht zijn.

Win ook nog eens een mini-cooper met je oudejaarslot

Met de Oudejaarsloterij is er naast de vele geldprijzen (totale prijzenpakket van ruim 67 miljoen) ook nog eens 250 mini’s te winnen. Als of dit niet genoeg is hebben we natuurlijk ook een gigantische hoofdprijs.

Zijn er veel verschillende loten te koop?

Net zoals met de gewone Staatsloterij trekkingen zijn verschillende loten te koop, namelijk de hele (30 euro p/s) en de 1/2 (15 euro p/s) loten. Voor allebei de loten geld dat je een straat (van 0 tm 9 als eindcijfers) of een boulevard (van 00 t/m 99 als eindcijfers) kunt kopen.

Een hele straat met oudejaarsloten

Een straat hele loten kost dus 10 x 30 euro dus 300 euro echter word daar minimaal euro 50,00 op uitbetaald (1/2 is euro 25,00) en dat kan alleen dus maar meer zijn.

Hoe zit dat met een boulevard?

Voor een boulevard geld het zelfde echter doordat je nu ook alle dubbele eindcijfers hebt valt daar gegarandeerd 10 x euro 50,00 plus alle dubbele eindcijfers wat gelijk staat aan 290 euro dus totaal word er dan minimaal 790 euro uitbetaald op een bedrag van 3000 euro. Een straat of een boulevard word geprint terwijl U erbij staat waardoor U de deur uitstapt met uw “winnende” loten.

Een klein tipje van ons

Misschien een aardige tip zo vlak voor het eind van het jaar: staatsloten met het eindcijfer 9 leveren verreweg het meeste geld op bij oudejaarstrekkingen, ook al worden die loten vrij weinig verkocht. Dat blijkt uit cijfers van de Staatsloterij. In de afgelopen twee jaar zijn ruim 878.000 loten met het eindcijfer 9 verkocht.

37 euro prijzengeld per oudejaarslot

Die leverden de deelnemers een bedrag van bijna 32,5 miljoen euro op. Dat is gemiddeld 37 euro prijzengeld per lot. Eindcijfer 9 was vorig jaar goed voor de hoofdprijs van 30 miljoen euro. Wilt 

Welke cijfers leveren het minste geluk op?

Eindcijfer 7 wordt het meest verkocht in Nederland, anderhalf keer zoveel als de 9, maar levert in totaal minder op. Eindcijfer 2 brengt bij de laatste jaarwisselingen het minste geluk: loten met dat getal leveren gemiddeld maar 6,5 euro op.

De verschillen berusten op toeval, voegt de Staatsloterij toe, bij trekkingen heeft elk eindcijfer evenveel kans op de hoofdprijs. Sommige deelnemers krijgen hun eindcijfer automatisch toegewezen door een computer. Anderen kiezen bewust voor een afsluitend cijfer, bijvoorbeeld omdat ze een geluksgetal hebben. Wil je meer weten over de staatsloterij? Bezoek dan deze link.

Handige & leuke Video’s

Staatsloterij Koningsdag 2018 – Wat win je?

De Staatsloterij en Koningsdag 2018 , een feestelijke bedoeling Het is nog maar even en dan is het weer zo ver, Koningsdag 2018. We vieren traditiegetrouw de verjaardag van onze koning, en het is dan dus ook weer tijd voor de leukste loterij met de meeste prijzen op...

Staatsloterij trekking – Hoe zit dat precies?

De Staatsloterij Trekking De Staatsloterij is een maandelijkse trekking waarbij u kans maakt op de Jackpot van miljoenen euro’s. Omdat de Staatsloterij al sinds 1726 bestaat, is het de oudste loterij van Nederland, en zelfs één van de oudste loterijen van de wereld....

De Staatsloterij en Lotto gaan samenwerken

De grootste kans om echt miljonair te worden Het is nu mogelijk, miljonair worden. De Lotto en Staatsloterij gaan in de toekomst met elkaar samenwerken. Dit betekent dat er grotere kansen ontstaan om miljonair te worden. Profiteer ervan!De Staatsloterij en Lotto gaan...

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.