Oudejaarslot – Alles wat je moet weten

by | 2 Dec 2017 | Staatsloterij | 0 comments

Oudejaarslot, hoe zit dat precies?

Oudejaarslot, een vaak genoemd woord rond de maand december. De afgelopen tien jaar werden er jaarlijks meer dan 4,5 miljoen Oudejaarsloten verkocht. In 2013 vindt de 22e trekking plaats. 

Rond 1 oktober wordt het prijzenpakket voor de trekking van dit jaar bekend gemaakt. Vanaf dat moment zijn de Oudejaarsloten weer online of in de winkel te verkrijgen.

Wat zijn de prijzen die ik kan winnen met een oudejaarslot?

De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking in 2012 bevatte 30 miljoen euro, zonder dat er belasting over betaald moest worden. Een flinke klap geld. Ook is de Jackpot van 7,5 miljoen euro te winnen. Als je alle cijfers goed hebt, maar de letters niet, dan win je 10.000 euro. Wanneer u vijf goede eindcijfers hebt getroffen is de kans groot dat u al 1.000 euro wint. 

Wanneer is de trekking van de oudejaarsloterij?

De uitslag wordt altijd om 00:00 uur bekend gemaakt via televisie, internet en de teletekstpagina. De Oudejaarstrekking is te zien vanaf 23:30 tot 00:10 uur op SBS 6. Wanneer u niet tot de beschikking komt om de uitslag te checken, dan kan dit achteraf altijd nog via internet.

Hoe kan ik meespelen met een oudejaarslot?

U kunt ervoor kiezen om loten te kopen met kans om de Jackpot te winnen of de keuze te maken om zonder jackpot te spelen. Als je een half lot koopt, heb je recht op het halve deel van de prijzen die op dat lotnummer gevallen zijn. Wanneer je een straat hebt is de minimale prijs 65 euro.

Kan ik ook automatisch meespelen met het oudejaarsslot?

Elk jaar automatisch mee kunnen spelen met het de oudejaarstrekking? Dit is mogelijk, mits u met alle maandelijkse trekkingen van de Staatsloterij meespeelt. Natuurlijk is er de mogelijkheid om ieder jaar éénmalig een eindejaarslot te bemachtigen. Dit is mogelijk op de website van de staatsloterij of bij één van de verkoopfilialen. 

Een cadeautje

Wanneer u de keuze hebt gemaakt om automatisch mee te spelen geeft de Staatsloterij u een gratis lot als bedankje. De mogelijkheid om drie maanden uit te proberen die doorgaans wel mogelijk is, is helaas niet mogelijk bij de oudejaarstrekking. Dit heeft te maken met de hogere verkoopprijzen van de ouderjaarsloten. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar deze pagina: https://loten-kopen.com/staatsloterij/

Hieronder een tabel met de kosten van desbetreffende loten.

Oudejaarslot Met Jackpot: 30,-
Zonder Jackpot: 26,-
Half Oudejaarslot Met Jackpot: 15,-
Zonder Jackpot: 13,-
Straat Oudejaarsloten Met Jackpot: 300,-
Zonder Jackpot: 260,-
Halve straat Oudejaarsloten Met Jackpot: 150,-
Zonder Jackpot: 130,-

Hoe werken de staatsloterij groepsspelen dan precies?

Staatsloterij biedt de mogelijkheid om samen met een groep te kunnen spelen. Dit worden de Staatsloterij Groepsspelen genoemd. 

Elke groep heeft een leider die de hoogte van van de inzet bepaalt, er kan al meegespeeld worden met 7,50 euro per trekking. U kunt natuurlijk ook altijd uw eigen groep bij elkaar zoeken. Wanneer u samen met uw groep in de prijzen bent gevallen, wordt de winst over alle groepsleden verdeelt. 

Heb je al een of meerdere oudejaarsloten voor de oudejaarsloterij van de Staatsloterij? Als je een lot hebt kan het erg spannend worden met de feestdagen. Er wordt samen afgeteld naar een speciaal en magisch moment. Om 00.00 uur weet je namelijk pas of dat jij de gigantische hoofdprijs hebt gewonnen. Het zou zomaar kunnen dat je het nieuwe jaar in gaat met een hele grote prijs en wat zou je er dan mee doen?

 

Hoe kan ik nu een Oudejaarslot voor 2017 kopen?

Het is altijd leuk om met extra spanning thuis te zitten en te wachten tot de prijs wordt uitgereikt. Of dat je nu thuis bent of bij mensen op bezoek gaat, je kunt je loten altijd meenemen en bekijken of jij een mooie prijs hebt gewonnen!

Het is te hopen dat je dit jaar in de prijzen gaat vallen en die kans is er, want er worden veel prijzen uitgereikt. Als je een extra kans wil maken op een prijs, dan kun je meerdere loten kopen! 

Grijp nu je kans, want je kunt nu nog loten kopen en aan jezelf of anderen cadeau doen. Je hebt hierdoor een origineel cadeau voor de feestdagen en reken er maar op dat anderen dat erg leuk vinden! Je maakt een mooie kans op een prijs en die kans wil je toch niet aan je voorbij laten gaan? 

Handige & leuke Video’s

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Uitslag staatsloterij – Hoe werkt dat precies?

De grootste kans om echt miljonair te worden Belastingvrije prijzen en de grootste prijzenpot van ons land, je wil de uitslag van de staatsloterij niet missen. De Staatsloterij is namelijk een bewezen eerlijke en betrouwbare loterij. Bovendien heeft u als consument de...

Staatslot kopen – Lees dit voor je begint!

De welbekende Staatsloten Iedereen kent ze wel, de Nederlandse Staatsloten. In dit artikel hebben wij een aantal punten bij elkaar gezet waar je op moet letten bij het kopen van een Staatslot. Staatslot kopen, hoe werkt dat precies? Je wil een staatslot kopen. Maar...

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.