Oudejaarslot Kopen In 2018 – Pak 1 Gratis Lot Bij Staatsloterij

door 22 nov 2018Staatsloterij

Oudejaarslot kopen in 2018, waar moet je op letten?

Het is weer tijd voor het kopen van het oudejaarslot, aan het einde van het jaar wordt er door de Staatsloterij weer een grote prijs verloot onder de mensen die een oudejaarslot hebben gekocht. De afgelopen tien jaar werden er jaarlijks meer dan 4,5 miljoen Oudejaarsloten verkocht. De prijzen voor de 31 december 2018 Oudejaarstrekking zijn bekend gemaakt. Het kan dadelijk zo maar gebeuren dat je de winnaar bent van de Hoofdprijs van €30.000.000. Of ga je voor één van de 250 MINI’s? Lees snel verder om alles te weten te komen over de

oudejaarslot
oudejaarsloten kopen

Welke prijzen kan ik winnen met een oudejaarslot?

De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking in 2012 bevatte 30 miljoen euro, zonder dat er belasting over betaald moest worden. Een flinke klap geld. Ook is de Jackpot van 7,5 miljoen euro te winnen. Als je alle cijfers goed hebt, maar de letters niet, dan win je 10.000 euro. Wanneer u vijf goede eindcijfers hebt getroffen is de kans groot dat u al 1.000 euro wint. 

Wanneer is de trekking van de oudejaarsloterij?

De uitslag wordt altijd om 00:00 uur bekend gemaakt via televisie, internet en de teletekstpagina. De Oudejaarstrekking is te zien vanaf 23:30 tot 00:10 uur op SBS 6. Wanneer u niet tot de beschikking komt om de uitslag te checken, dan kan dit achteraf altijd nog via internet.

Hoe meespelen met een oudejaarslot?

U kunt ervoor kiezen om loten te kopen met kans om de Jackpot te winnen of de keuze te maken om zonder jackpot te spelen. Als je een half lot koopt, heb je recht op het halve deel van de prijzen die op dat lotnummer gevallen zijn. Wanneer je een straat hebt is de minimale prijs 65 euro.

Automatisch meespelen met het oudejaarsslot?

Elk jaar automatisch mee kunnen spelen met het de oudejaarstrekking? Dit is mogelijk, mits u met alle maandelijkse trekkingen van de Staatsloterij meespeelt. Natuurlijk is er de mogelijkheid om ieder jaar éénmalig een eindejaarslot te bemachtigen. Dit is mogelijk op de website van de staatsloterij of bij één van de verkoopfilialen. 

Een cadeautje van de Staatsloterij

Wanneer u de keuze hebt gemaakt om automatisch mee te spelen geeft de Staatsloterij u een gratis lot als bedankje. 

De mogelijkheid om drie maanden uit te proberen die doorgaans wel mogelijk is, is helaas niet mogelijk bij de oudejaarstrekking. Dit heeft te maken met de hogere verkoopprijzen van de ouderjaarsloten. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar deze pagina: https://loten-kopen.com/staatsloterij/

Hieronder een tabel met de kosten van desbetreffende loten.

Oudejaarslot Met Jackpot: 30,-
Zonder Jackpot: 26,-
Half Oudejaarslot Met Jackpot: 15,-
Zonder Jackpot: 13,-
Straat Oudejaarsloten Met Jackpot: 300,-
Zonder Jackpot: 260,-
Halve straat Oudejaarsloten Met Jackpot: 150,-
Zonder Jackpot: 130,-

Hoe werken de staatsloterij groepsspelen dan precies?

Staatsloterij biedt de mogelijkheid om samen met een groep te kunnen spelen. Dit worden de Staatsloterij Groepsspelen genoemd. 

  • Elke groep heeft een leider die de hoogte van van de inzet bepaalt, er kan al meegespeeld worden met 7,50 euro per trekking. U kunt natuurlijk ook altijd uw eigen groep bij elkaar zoeken. Wanneer u samen met uw groep in de prijzen bent gevallen, wordt de winst over alle groepsleden verdeelt. 
  • Heb je al een of meerdere oudejaarsloten voor de oudejaarsloterij van de Staatsloterij? Als je een lot hebt kan het erg spannend worden met de feestdagen.

Er wordt samen afgeteld naar een speciaal en magisch moment. Om 00.00 uur weet je namelijk pas of dat jij de gigantische hoofdprijs hebt gewonnen. Het zou zomaar kunnen dat je het nieuwe jaar in gaat met een hele grote prijs en wat zou je er dan mee doen?

Bekijk alle andere trekkingen van de Staatsloterij

Je hebt nog een hoop andere trekkingen door het jaar heen. De Staatsloterij heeft natuurlijk de bekende Koningsdagtrekking, Het Boulevardspel en de Gelukstrekking. Begin direct met meespelen en wie weet heb jij binnenkort  een mooie prijs te pakken.

Oudejaarslot kopen, hoe werkt dat dan?

De oudejaarsloterij staat weer voor de deur en de verkoop is nu reeds begonnen. Veel mensen gaan op zoek naar de beste oplossing om een oudejaarslot te kopen. De loten die u bij ons in de winkel koopt maken wij voor u via 2 staatsloterij terminals.

Wilt u een speciaal eindcijfer of mag de terminal het zelf bepalen het maakt ons niet uit. Als service kunt U zelf altijd de laatste 2 eindcijfers geven. Dus dit betekent u vraagt en wij maken het voor u.

Uitbetaling oudejaarsloten, hoe gaat dat in werking?

Het uitbetalen van de loten gebeurd ook via deze 2 terminals, dit kan altijd 2 werkdagen na de trekking. De Oudejaarsloten zijn in principe te koop tot op de dag van trekking tot 17:00, de laatste jaren gebeurt dit nog zelden daar ze vaak al enkele dagen eerder uitverkocht zijn.

Win ook nog eens een mini-cooper met je oudejaarslot
Met de Oudejaarsloterij is er naast de vele geldprijzen (totale prijzenpakket van ruim 67 miljoen) ook nog eens 250 mini’s te winnen. Als of dit niet genoeg is hebben we natuurlijk ook een gigantische hoofdprijs als je een eindejaarslot aanschaft.

Zijn er veel verschillende loten te koop?

Net zoals met de gewone Staatsloterij trekkingen zijn verschillende loten te koop, namelijk de hele (30 euro p/s) en de 1/2 (15 euro p/s) loten. Voor allebei de loten geld dat je een straat (van 0 tm 9 als eindcijfers) of een boulevard (van 00 t/m 99 als eindcijfers) kunt kopen.

Een hele straat met oudejaarsloten

Een straat hele loten kost dus 10 x 30 euro dus 300 euro echter word daar minimaal euro 50,00 op uitbetaald (1/2 is euro 25,00) en dat kan alleen dus maar meer zijn.

Hoe zit dat met een boulevard?

Voor een boulevard geld het zelfde echter doordat je nu ook alle dubbele eindcijfers hebt valt daar gegarandeerd 10 x euro 50,00 plus alle dubbele eindcijfers wat gelijk staat aan 290 euro dus totaal word er dan minimaal 790 euro uitbetaald op een bedrag van 3000 euro. Een straat of een boulevard word geprint terwijl U erbij staat waardoor U de deur uitstapt met uw “winnende” loten.

Een klein tipje van ons

Misschien een aardige tip zo vlak voor het eind van het jaar: staatsloten kopen met het eindcijfer 9 leveren verreweg het meeste geld op bij oudejaarstrekkingen, ook al worden die loten vrij weinig verkocht. Dat blijkt uit cijfers van de Staatsloterij. In de afgelopen twee jaar zijn ruim 878.000 loten met het eindcijfer 9 verkocht.

37 euro prijzengeld per oudejaarslot

Die leverden de deelnemers een bedrag van bijna 32,5 miljoen euro op. Dat is gemiddeld 37 euro prijzengeld per lot. Eindcijfer 9 was vorig jaar goed voor de hoofdprijs van 30 miljoen euro. Wilt

Welke cijfers leveren het minste geluk op?

Eindcijfer 7 wordt het meest verkocht in Nederland, anderhalf keer zoveel als de 9, maar levert in totaal minder op. Eindcijfer 2 brengt bij de laatste jaarwisselingen het minste geluk: loten met dat getal leveren gemiddeld maar 6,5 euro op.

  • De verschillen berusten op toeval, voegt de Staatsloterij toe, bij trekkingen heeft elk eindcijfer evenveel kans op de hoofdprijs.
  • Sommige deelnemers krijgen hun eindcijfer automatisch toegewezen door een computer. Anderen kiezen bewust voor een afsluitend cijfer, bijvoorbeeld omdat ze een geluksgetal hebben.

Een Oudejaarslot kopen in 2018?

Het is altijd leuk om met extra spanning thuis te zitten en te wachten tot de prijs wordt uitgereikt. Of dat je nu thuis bent of bij mensen op bezoek gaat, je kunt je loten altijd meenemen en bekijken of jij een mooie prijs hebt gewonnen!

  • Het is te hopen dat je dit jaar in de prijzen gaat vallen en die kans is er, want er worden veel prijzen uitgereikt. Als je een extra kans wil maken op een prijs, dan kun je meerdere loten kopen! 

Grijp nu je kans, want je kunt nu nog loten kopen en aan jezelf of anderen cadeau doen. Je hebt hierdoor een origineel cadeau voor de feestdagen en reken er maar op dat anderen dat erg leuk vinden! Je maakt een mooie kans op een prijs en die kans wil je toch niet aan je voorbij laten gaan? 

Handige & leuke Video’s

Gelukstrekking van de Staatsloterij

Gelukstrekking van de Staatsloterij

Weer een mooie loterij van de Staatsloterij genaamd: Gelukstrekking. Jaarlijks vindt de trekking plaats op 1 oktober, er wordt dan elk kwartier € 100.000,- uitgeloot. Dit wordt 24 uur lang gedaan! Dat betekent dus 94 mensen erbij in Nederland die een stukje rijker...

1 juli trekking van de Staatsloterij

1 juli trekking van de Staatsloterij

De Staatsloterij, wie kent de loterij in Nederland nou niet? Al jaren komt de Staatsloterij met geweldige loterijen en mooie prijzen. Zo is er dus ook standaard de 1 juli trekking van de Staatsloterij, zoals de naam al zegt is de trekking op 1 juli! We hadden het net...

De Staatsloterij en Lotto gaan samenwerken

De Staatsloterij en Lotto gaan samenwerken

De grootste kans om echt miljonair te worden Het is nu mogelijk, miljonair worden. De Lotto en Staatsloterij gaan in de toekomst met elkaar samenwerken. Dit betekent dat er grotere kansen ontstaan om miljonair te worden. Profiteer ervan!De Staatsloterij en Lotto gaan...

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.