Postcode loterij uitslag – Hoe werkt het?

door 19 mrt 2018Nationale Postcode Loterij

Grote geldprijzen bij de Nationale Postcode Loterij

Altijd al een goed doel willen steunen en kans willen maken op grote geldprijzen? Doe nu mee aan de Nationale Postcode Loterij en pak die kans!

Naast geldprijzen maakt u ook kans op bijvoorbeeld een auto of een fiets! En door de goede doelen te steunen kan de Postcode Loterij mensen helpen die geen postcode kennen. Heeft u belangstelling in de Postcode Loterij, lees dan onderstaand artikel over wat de Postcode loterij inhoudt en wat zij doen.

Wat is de Postcodeloterij en hoe werkt het?

De Postcodeloterij is de een na grootste loterij van Nederland! Je kan meespelen met je eigen postcode. Per week wordt de Straatprijs uitgereikt aan een postcode. Alle deelnemers uit die postcode winnen 12.500. Doet u mee met een StraatprijsVerdubbelaar dan maakt u kans om 25.000 euro te winnen!

Een van de deelnemers van de winnende postcode wint een auto, naast de geldprijs. Op de televisie zijn de uitreikingen van deze prijs te zien, in bijvoorbeeld: Koffietijd en 1 tegen 100.

Daarnaast bestaat er ook de PostcodeKanjer, de grootste en bekendste prijs van de Postcode Loterij.
De Kanjer wordt meerdere keren per jaar uitgereikt en een postcode kan grote geldprijzen winnen. De bekendste is die van 1 januari, vele miljoenen worden verdeeld op de winnende postcode! 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Alle mensen die meedoen binnen het winnende postcode gebied, met de eerste vier cijfers in hun lotnummer(wijkcode), verdelen met elkaar de helft van de miljoenenprijs. Deelnemers van de winnende postcode die de vier cijfers en de twee letters (hele postcode) op hun lotnummer hebben verdelen met elkaar de andere helft van het totaal bedrag van de miljoenenprijs.

14 keer per jaar is er een Postcode loterij uitslag. 12 maandelijkse trekkingen en 2 extra jaarlijkse trekkingen.

Kanjerpunten

In januari van een nieuw kalenderjaar krijgt een lotnummer 1 kanjerpunt. Doormiddel van Kanjerpunten wordt duidelijk hoelang een lotnummmer al meespeelt met de Postcode loterij.

Je Kanjerpunten zijn van belang bij de de drie JackpotKanjers die de loterij elk jaar verloot. De Kanjermiljoenen worden na de Postcode loterij uitslag, verdeeld over de winnende postcode en winnende wijk. Hoe meer Kanjerpunten je hebt, hoe groter het deel dat wint van de PoastcodeKanjer.

Goede doelen

Deze loterij steunt een aantal goede doelen. De Nationale Holding Goede Doelen Loterijen waar de vriendenloterij en de Bankgiroloterij onderdeel van zijn, steunen structureel goededoelenorganisaties. Voorbeelden zijn organisaties die werkzaam zijn op het gebied van welzijn en gezondheid, behoudt van cultureel erfgoed en mens en natuur. 

Voorbeelden van goededoelenorganisaties die je steunt met een lot, zijn:

– Artsen Zonder grenzen;
– Stichting Doen;
– het Wereld Natuur Fonds;
– Unicef;
– Vluchtelingenwerk Nederland;
– Oranje Fonds.

Postcode Loterij Uitslag

Wanneer je een lot hebt gekocht, wil je natuurlijk weten wanneer de Postcode Loterij uitslag is en waar deze bekend wordt gemaakt!

Op de website van de Postcode Loterij vindt u informatie over de Postcode Loterij uitslag en eventueel televisie programma’s waar u naar kunt kijken en uitslagen bekend worden gemaakt. Bekend televisie programma is Miljoenenjacht, waar de prijswinnaar van de Postcode Loterij Bingo.

Op Loten.nl een loterij website worden alle uitslagen, ook de Postcode Loterij uitslag, bekend gemaakt. Op dezelfde website kunt u een trekkingsalert aanvragen. De winkans is 1 op 7. naast internet kunt u Postcode Loterij uitslagen op teletekst vinden, op pagina: 551.

Ambassadeurs

Een aantal bekende Nederlanders hebben zich aan de Postcode loterij verbonden, dit zijn onderanderen:

– Caroline Tensen;
– Martijn Krabbe;
– Winston Gerschtanowitz;
– Gaston Starreveld(bekende Postcode Loterij uitslag bekendmaker!);
– Ruud Gullit.

U kent deze vrolijke en uitbundige Bekende Nederlanders natuurlijk van de grote reclamecampagnes, vooral aan het einde van het jaar, wanneer de Kanjer bekend wordt gemaakt. Een hele wijk kan in een klap schat rijk worden! Onlangs is Humberto Tan, bekent van RTL Late Night, ambassadeur geworden.

Wij hopen door middel van meer informatie over de Postcode Loterij, u enthousiast te hebben gemaakt om mee te spelen! Wij hopen u inzicht te hebben gegeven in de goede doelen die wij steunen, zodat wij aan een betere wereld kunnen bouwen!

Wil je meer weten over de Nationale Postcode Loterij? Klik dan op de link van de pagina: https://loten-kopen.com/postcodeloterij/

Handige & leuke Video’s

De Postcodeloterij werkt samen met loterijen

De Postcodeloterij werkt samen met loterijen

De Postcodeloterij en goede doelen Nederlandse loterijen staan ​​bekend om hun steun aan goede doelen en de Nationale Postcode Loterij is er een van. Elk lot dat wordt gekocht draagt ​​bij aan een betere wereld. Dit komt door het feit dat 50 procent van de inkomsten...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.