Staatslot kopen online – Hoe werkt het?

by | 13 Feb 2018 | Staatsloterij | 0 comments

Staatslot kopen online, hoe kan dat zo gemakkelijk mogelijk?

Meespelen met een loterij kan al vanaf een paar euro per maand, een staatslot kopen online was nog nooit zo gemakkelijk. Veel mensen willen graag meteen winnen en zijn teleurgesteld als ze niet direct een prijs pakken met het 1e lot.

Toch zijn er jaarlijks weer veel winnaars tijdens speciale trekkingen zoals de Koningsdagtrekking of oudjaarstrekking.

Je 1e lot kan een tegenvaller zijn, maar geef niet op

Natuurlijk is het mooi als je met je eerste lot direct de klapper van een paar honderdduizend (of zelf miljoenen) binnen weet te slepen maar dit ligt niet voor de hand.

Het is niet geheel onmogelijk, maar wel onwaarschijnlijk. Daarintegen, als je elke maand meespeelt dan heb je dus voor iets meer dan een tientje per maand -bij de vriendenloterij bijvoorbeeld- elke keer kans op leuke prijzen of een een enorm geldbedrag. Je verhoogt je kansen op deze manier dus aanzienlijk.

Met het staatslot toeleven naar de spannende trekking

Daarnaast is het een heerlijke gedachte om toe te leven naar de trekking van een loterij. De spanning die het meedoen met een loterij geeft een extra gevoel aan het spelen en maakt eventuele winst nog leuker. Doe vandaag nog mee!

Staatslot kopen online was nog nooit zo eenvoudig

Het kopen van loten van de Staatsloterij is heel eenvoudig, reuze veilig en niet duur. Alle loterijen op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid en hebben dus een vergunning dat maakt het meespelen wel zo vertrouwd.

Het online kopen gaat vanzelf, je hoeft bijna niets te doen

Online loten kopen voor een van de loterijen wijst zichzelf. Zodra je de website aan klikt via onze site dan ben je direct in het aanmeld programma dat scheelt je dus weer wat zoeken.

Lees al onze informatieve pagina’s over de loterijen door en u kunt zo gemakkelijk online een vergelijking maken tussen alle loterijen. De vriendenloterij is het laatste jaar erg populair geworden. Toch blijft het staatslot veruit de meest populaire optie van Nederlanders. Wil je meer weten over andere loterijen? Klik dan hier.

Hoe gaat dat betalen dan online

Betalen is heel eenvoudig en in een minuut voltooid. Daarna kunt u zelf kiezen of je slechts een lot wilt of tegelijk voor meerdere loten af wilt rekenen. Ook kun je tijdens het inschrijven al aangeven of je éénmalig mee wilt doen of dat je het bedrag elke maand automatisch af wilt laten schrijven. Online loten kopen is echt zo makkelijk, “een kind kan de was doen“.

Meespelen met een loterij kan al vanaf een paar euro per maand

Voor elke beurs is er een lot dus meespelen hoeft helemaal niet duur te zijn. voor een paar euro speel je al mee met de BankGiro loterij. Veel mensen denken nog steeds onterecht dat het meespelen je verplicht om elke week een lot af te nemen of om elke maand tientallen euro’s kwijt te zijn aan lot

Handige & leuke Video’s

Staatsloterij trekking – Hoe zit dat precies?

De Staatsloterij Trekking De Staatsloterij is een maandelijkse trekking waarbij u kans maakt op de Jackpot van miljoenen euro’s. Omdat de Staatsloterij al sinds 1726 bestaat, is het de oudste loterij van Nederland, en zelfs één van de oudste loterijen van de wereld....

Wat kost een staatslot – Lees dit voor je begint!

Wat kost een Staatslot? Wat kost een staatslot nou? Maandelijks verkoopt de Staatsloterij miljoenen loten en je wil natuurlijk wel weten welke kosten daar aan verbonden zijn als je mee gaat spelen. De reguliere trekking van de staatsloterij Bij een reguliere trekking...

Oudejaarslot kopen – Hoe werkt dat precies?

De Oudejaarsloten Het is weer tijd voor de oudejaarsloten, aan het einde van het jaar wordt er door de Staatsloterij weer een grote prijs verloot onder de mensen die een oudejaarslot hebben gekocht.Oudejaarslot kopen, hoe werkt dat dan? De oudejaarsloterij staat weer...

Staatsloterij online lot kopen – Hoe werkt het?

Staatsloterij online lot kopen De Staatsloterij is een zeer oude loterij die door de Nederlandse staat opgezet is . De eerste trekking was in in 1726 en dit gebeurde in de Ridderzaal op het Haagse Binnenhof. Omdat de Staatsloterij nog steeds direct gecontroleerd wordt...

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.