De grootste kans om echt miljonair te worden

BDe Staatsloterij en Lotto gaan samenwerken
De Staatsloterij is een samenwerkingsverband aangegaan met de Lotto. De twee loterijen willen graag meer inkomensten genereren via het internet. Door de stevige concurrentie die loterijen onlne hebben en de strenge Nederlandse regelgeving staan omzetcijfers van veel loterijen onder druk.
Het Nederlandse Kabinet heeft aan een voorstel gewerkt
Er is in 2015 door het kabinet aan een wetsvoorstel gewerkt waarmee loterijen gemakkelijk kunnen uitbreiden naar het Internet. De overheid heeft inmiddels vergunningen verstrekt voor loterijen, de gokwet is zelfs vernieuwd de afgelopen jaren. Door deze wet mag er straks legaal online gegokt worden
Live sportweddenschappen en bingo door de Lotto en Staatsloterij
Zo ziet de Lotto het graag gebeuren dat het toegestaan is om op live sportweddenschappen te wedden. Omdat dit al in grote mate gebeurd door grote loterijen in het buitenland wil de Nederlandse loterij ook proberen een stukje van de markt te pakken.
De Staatsloterij wil gaan uitbereiden
De Staatsloterij wil zich daarintege vooral richten op dagtrekkingen, bingo spellen en uitbereiden naar Europese loterijen. De loterijen moeten ook wel door alle online concurrentie van kansspelen.
De directeur Frans van Steenis verwacht dat met de introductie van de online speelvormen de omzet en het rendement zullen stijgen van de Staatsloterij. Daarbij is er sowieso al een enorme verschuiving naar online te zien, en loterijen willen hier zeker niet op achterblijven

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.