Staatsloterij online lot kopen – Hoe werkt het?

by | 1 Dec 2017 | Staatsloterij | 0 comments

Staatsloterij online lot kopen

De Staatsloterij is een zeer oude loterij die door de Nederlandse staat opgezet is . De eerste trekking was in in 1726 en dit gebeurde in de Ridderzaal op het Haagse Binnenhof. Omdat de Staatsloterij nog steeds direct gecontroleerd wordt door de overheid weet je in ieder geval dat het een zeer betrouwbare loterij is. Wil je meteen meer weten over de Staatsloterij? Ga dan naar deze pagina: https://loten-kopen.com/staatsloterij/

Trekkingen van de Staatsloterij

Elke 10e van de maand vindt er een trekking plaats van de staatsloterij. Tijdens deze trekking worden tal van geldprijzen verdeeld met een jackpot van minimaal €7.500.000. Daarnaast zijn er nog andere trekkingen door het jaar heen. Dit gebeurd op speciale dagen zoals koningsdag en tijdens oudejaarsdag. Daarnaast zijn er nog 2 andere willekeurige data waarop een extra trekking gehouden wordt.

Meespelen met de Staatsloterij

Het meespelen met de Staatsloterij kan in principe op 2 manieren. Je kunt een los lot kopen of je neemt een abonnement op de loterij.

Wanneer je eenmalig een lot koopt speel je dus ook 1 keer mee. Deze trekking valt altijd op de 10e van de maand en je speelt dus mee voor deze trekking. Bij elke trekking van de Staatsloterij maak je overigens kans op de Jackpot.

Met aan abonnement betaal je per maand en waardoor je dus elke maand automatisch meespeelt met de standaard trekking op de 10e van de maand. Daarnaast zijn er ook abonnementen voor de aparte trekkingen zoals de oudejaarstrekking en de koningsdagtrekking.

Eén of meerdere loten voor de staatsloterij

Om een kans te maken op een mooie prijs, doe je toch ook mee met de Staatsloterij? Of dat je nu een lot hebt of meerdere loten, het is alleen al leuk en spannend om met zijn allen te wachten tot het moment dat het bekend wordt gemaakt wie dat er heeft gewonnen. Er gaan erg veel prijzen uit. Je kunt naast de hoofdprijs ook een andere grote geldprijs winnen of een auto! De spanning is leuk om samen te ervaren. Je bent met oud en nieuw vaak samen met familie of vrienden dus een leuk moment om een spannende sfeer te krijgen in huis en met elkaar te delen!

Geef een lot cadeau

Maak het extra spannend en koop voor anderen een lot en geef het cadeau net voor 00.00 uur, dan is er nog een mooier moment samen! Je kunt ook samen loten kopen en de winst dan delen, maar daar moet je goed over nadenken of je dat zou willen. Je kunt ook meedoen met de Staatsloterij en het anderen niet vertellen en als je wint is het extra leuk om te vertellen. Of je zegt dat je meedoet maar je zegt niet met welke cijfers.

Staatsloterij 2017 meespelen?

Je hoort vaak dat anderen een prijs winnen bij de Staatsloterij, maar nu is het tijd dat je zelf ook een kans gaat maken op een prijs! Doe daarom mee en zorg dat je meedingt naar een mooie prijs. Alle loten kunnen nu besteld worden en als je er nog op tijd bij bent kun je nog kiezen ook!

Kans om te winnen met de staatsloterij in 2017?

Meedoen kan snel, maar weet jij al met welk lotnummer je mee wil spelen? Je kunt met hele of halve loten meedoen. Als je een half lot hebt, dan win je de helft van de prijs. Er zijn speciale prijzen die je kunt winnen, want er worden dit jaar 250 mini’s uitgereikt.

Gaan voor die hoofdprijs

Als je een geluksgetal hebt, dan is dat een prijs van 100 euro die je kunt winnen met de laatste twee cijfers van je lot. De prijs bestaat uit 90 euro op de laatste twee cijfers en tien euro voor het laatste cijfer. Maar je wil natuurlijk de hoofdprijs winnen, want daar ga je voor! Nu maar hopen dat je dit jaar geluk hebt en die hoofdprijs ook daadwerkelijk gaat winnen!

De kleine prijzen zijn ook meer dan de moeite waard, maar eerst maar eens bedenken met hoeveel loten je mee wil doen, met welke eindcijfers en of dat je hele of halve loten wil. De keuze kan snel gemaakt worden en dan kun je je loten nog net op tijd bestellen! De hoogste tijd om daar vandaag gebruik van te maken en dan te genieten van het moment om er naar toe te leven! 

Handige & leuke Video’s

Staatslot kopen online – Hoe werkt het?

Staatslot kopen online, hoe kan dat zo gemakkelijk mogelijk? Meespelen met een loterij kan al vanaf een paar euro per maand, een staatslot kopen online was nog nooit zo gemakkelijk. Veel mensen willen graag meteen winnen en zijn teleurgesteld als ze niet direct een...

Online staatslot kopen – Hoe werkt dat precies?

Online staatslot kopen Online een Staatslot kopen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. En deze manier om online Staatsloten te kopen wordt alsmaar populairder. Maar hoezo wordt dit steeds populairder? En wat is dan nu precies die beleving van het...

Oudejaarslot kopen – Hoe werkt dat precies?

De Oudejaarsloten Het is weer tijd voor de oudejaarsloten, aan het einde van het jaar wordt er door de Staatsloterij weer een grote prijs verloot onder de mensen die een oudejaarslot hebben gekocht.Oudejaarslot kopen, hoe werkt dat dan? De oudejaarsloterij staat weer...

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.