Uitslag staatsloterij – Hoe werkt dat precies?

door 3 feb 2018Staatsloterij

De grootste kans om echt miljonair te worden

Belastingvrije prijzen en de grootste prijzenpot van ons land, je wil de uitslag van de staatsloterij niet missen. De Staatsloterij is namelijk een bewezen eerlijke en betrouwbare loterij.

Bovendien heeft u als consument de grootste procentuele winkans en besteedt deze loterij het grootste deel van de gemaakte winst aan goede doelen in Nederland, omdat de organisatie geen winstoogmerk heeft.

Eerlijke loterij

Zestig procent van de inleg wordt uitgekeerd in geldprijzen, het hoogste percentage van de in Nederland gehouden loterijen. De Nederlandse loterij staat bovendien voor eerlijkheid, want de prijzen kunnen alleen op daadwerkelijk verkochte loten vallen. Bij andere (internationale) loterijen worden de niet verkochte loten vaak meegenomen en vallen grote geldprijzen op niet verkochte en dus feitelijk niet bestaande loten.

Belastingvrij

Bijzonder aantrekkelijk is bovendien dat de prijzen belastingvrij uitgekeerd worden. Win je een, twee of drie miljoen, dan krijg je dat bedrag ook daadwerkelijk op je rekening gestort. Er hoeft niets afgedragen te worden, dat is door De Staatsloterij namelijk al gedaan.

Privacy

Nóg een voordeel: deelnemen en winnen is altijd anoniem. De organisatie hecht aan de privacy van deelnemers en winnaars en daarom zullen de namen van mensen die een geldbedrag winnen nooit bekend gemaakt worden. Dat wordt aan de winnaars zelf overgelaten. Zij mogen de buitenwereld zelf vertellen dat miljonair zijn geworden. 

Loten kopen

Deelnemers hoeven zich geen zorgen te maken of de trekkingen wel eerlijk verlopen. Behalve het feit dat er een onafhankelijke notaris bij de trekking aanwezig is, zijn de trekkingen ook gewoon openbaar. Iedereen die dat wil, kan bij de trekking aanwezig zijn om met eigen ogen te zien dat er van doorgestoken kaart geen sprake is en dat alles transparant gebeurt. Loten kopen zorgt dus altijd voor een reëele kans om een mooi geldbedrag te winnen.

Samenleving

Behalve geld uitkeren aan mensen die een winnend lot hebben gekocht, is de loterij veel meer. Er wordt zonder winstoogmerk gewerkt en het streven van de organisatie is om Nederland gelukkig en gezond te maken. De gemaakte winst wordt daarom geschonken aan de Nederlandse samenleving in de vorm van goede doelen die veelal betrekking hebben op met name bewegen en sport.

Winkans

Belangrijk voor de deelnemers is uiteraard vooral de kans om te winnen. Wel, de winkans is bij de Staasloterij het grootst. Bij elke trekking valt op 51,2 procent van de verkochte (hele) loten een prijs van tenminste vijf euro. De kans dat u in elk geval uw inleg terugwint is 12,2 procent. Geen enkele andere Nederlandse loterij kans dergelijke percentages overleggen. Meedoen kan elke maand, terwijl er vier keer per jaar extra, vaak feestelijke, trekkingen plaatsvinden. U heeft dus zestien keer per jaar de kans om miljonair te worden.

Uitslag staatsloterij

De loterij die belastingvrij uitkeert, hecht aan duidelijkheid en dus vindt elke tiende van de maand een trekking plaats in het hoofdkantoor in Rijswijk. De trekking begint telkens om 18.30 uur en vanaf 22.00 uur zijn de winnende lotnummers eenvoudig terug te vinden op de website van www.staatsloterij.nl.

Op de website zijn de winnende lotnummers eenvoudig terug te vinden en dan weet u of u al dan niet miljonair bent geworden of een andere belastingvrije geldsom gewonnen heeft. Niet zo heel verwonderlijk dus dat die website elke tiende van de maand vanaf 22.00 uur bijzonder goed bezocht wordt. De uitslag van de oudejaarstrekking kun je makkelijk vinden op internet.

Handige & leuke Video’s

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.