Vrienden loterij lot – Hoe werkt het precies?

door 1 dec 2017Vrienden Loterij

Vrienden Loterij lot

Een vrienden loterij lot, wat kost dat en waar staat de vrienden loterij eigenlijk voor? De vriendenloterij is een loterij die zich volledig richt op de relatie met alle Nederlanders.

”Het doel is om vriend te worden van elke Nederlander.” 

Dit zie je ook terug in de goede doelen van de vrienden loterij. Zo steunt de loterij goede doelen, clubs en vereningingen die zich richten op het welzijn en de gezondheid van mensen. De slogan luidt dan ook, wie een lot koopt is een grote vriend van de Vriendenloterij.

Wat kost zo’n vrienden loterij lot?

Maar nu vraag je je waarschijnlijk nog af wat de kosten zijn van een vrienden loterij lot. Een lot kost bij deze loterij 12,50 euro. De helft  van de kosten van het lot gaat direct naar 43 goede doelen in Nederland.

Hoe werkt het opzeggen bij de Vriendenloterij?

De VriendenLoterij geeft zelf op haar website aan dat spelers op ieder gewenst moment kunnen opzeggen. Je kunt daarbij zelf kiezen voor welke maatschappelijke organisatie je wilt meespelen.

Op die manier weet je zeker dat je geld goed terechtkomt. Je kiest voor een doel dat je een warm hart toedraagt, of een stichting of vereniging waarmee je een persoonlijke band hebt. Wil je meer lezen over de Vriendenloterij? Bezoek deze link.

Maar liefst 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen

In de afgelopen 16 jaar heeft de VriendenLoterij al ruim 500 miljoen euro geschonken aan meer dan 3200 clubs en verenigingen.

Daar zitten ook een paar goede doelen bij, zoals KWF Kankerbestrijding, Jantje Beton, de Richard Krajicek Foundation en het Fonds Gehandicaptensport.

Inmiddels speelt meer dan een half miljoen Nederlanders mee. Daardoor kan de loterij ook vrijwilligers in het zonnetje zetten. Denk bijvoorbeeld aan een verrassingsdinertje van een topkok, of een geldbedrag om de vereniging of club op te knappen.

Handige & leuke Video’s

De Vriendenloterij en getalenteerde voetballers

De Vriendenloterij en getalenteerde voetballers

De Vriendenloterij steekt veel in getallenteerde voetballers Ook dit jaar is de Vriendenloterij sponsor van de Nederlandse eredivisie en wil hierom extra tijd en geld schenken aan de sportende jeugd in ons land. De Vriendenloterij is enorm blij dat zij een bijdrage...

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

De Vriendenloterij uitslag De Vriendenloterij is de nieuwe naam voor Sponsor Bingo Loterij die is opgericht in 1989, ben je op zoek naar de vriendenloterij uitslag? Lees dan dit artikel goed door. Dit bedrijf vindt het erg belangrijk dat er geld gaat naar goede doelen...

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

De vrienden loterij, wat voor loterij is dat nu eigenlijk? De Vrienden Loterij is een Nederlandse loterij die alle organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn ondersteund. De loterij steunt daarbij ook nog eens regionale en lokale goede doelen. Deze goede...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.