Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

door 12 feb 2018Vrienden Loterij

De vrienden loterij, wat voor loterij is dat nu eigenlijk?

De Vrienden Loterij is een Nederlandse loterij die alle organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn ondersteund. De loterij steunt daarbij ook nog eens regionale en lokale goede doelen. Deze goede doelen worden ook wel goededoelenorganisaties genoemd.

Dit betekent dat bijvoorbeeld ook uw lokale voetbalclub of vereniging gesteund kan worden. De Vriendenloterij staat voor een gezonde en vooral sportieve samenleving.

Maar wie heeft de Vrienden loterij opgericht?

De loterij is actief sinds 1989. De eerste naam van de loterij was de Sponsor Bingo loterij en werd opgericht door Humanitas. In 1998 werd de Sponsor Bingo loterij opgenomen in de familie van de Nationale Postcode loterij.

Vanaf 2011 was het dan zover, de Sponsor Bingo loterij ging de Vrienden Loterij heten. 

De loterij de Vriendenloterij in zijn geheel organiseert is de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. Deze organisatie is ook verantwoordelijk voor grote loterijen zoals de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij.

Novamedia is de wettelijke eigenaar en bedenker van de VriendenLoterij

Marketing -en mediabedrijf Novamedia is de eigenaar en de bedenker van de Goede Doelen Loterijen-concepten, het runt in Nederland en internationaal goededoelenloterijen (in Engeland “People’s Postcode Lottery” en in Zweden “Svenska PostkodLotteriet”). Dit bedrijf voert de directie over de Goede Doelen loterijen.

Hoe werkt het loterij-spel bij de VriendenLoterij?

Bij de vrienden loterij speelt u mee met uw telefoonnummer. Het unieke lotnummer dat u ontvangt (dit zijn twee letters) maakt uw lot uniek. Op deze manier is het dus mogelijk om op hetzelfde telefoonnummer met meerdere Vrienden loterij lotnummers mee te spelen.

U vraagt zich misschien af of u ook met een fictief nummer mee kunt spelen? Simpel antwoord, ja. U kunt met de vrienden loterij toevalsgenerator tijdens een vriendenloterij trekking meespelen. 

De VriendenLoterij-toevalsgenerator zorgt er voor dat tijdens de VriendenLoterij-trekking, VriendenLoterij-prijzen aan VriendenLoterij-lotnummers en verschillende eindcijfercombinaties worden gekoppeld. Bij het VriendenLoterij-spel VriendenLoterij Bingospel worden er ballen getrokken.

Over de loterij prijzen bij de VriendenLoterij

Er zijn veel verschillende Vrienden Loterij prijzen te winnen met uw 06-nummer. Zo kunt u bijvoorbeeld
 VriendenLoterij-geldprijzen met de VriendenLoterij-hoofdprijs van 2 miljoen euro winnen.

Maak kans op de naturaprijzen van de vriendenloterij

Ook maakt u kans op de VriendenLoterij-naturaprijzen, zowel grote als kleine VriendenLoterij-prijzen van gewonnen VriendenLoterij-speelkans, het gratis loterij lot, een dagje uit of VriendenLoterij-prijs naar keuze (de VriendenLoterij Keuze prijzen) tot aan droomvakanties en auto’s.

Er gaan ook nog eens maandelijkse prijzen uit bij de trekkingen zoals één keer per maand 100 duizend euro , 2x per maand 25 duizend euro en 3x per maand 10 duizend euro per vrienden loterij lot. Zoals je ziet is er dus flink wat prijzengeld beschikbaar.

Er zijn nog veel meer mooie naturaprijzen te winnen

Maar ook nog veel meer VriendenLoterij-geldprijzen en prachtige VriendenLoterij-naturaprijzen, waaronder een gewonnen VriendenLoterij-speelkans, gratis loterij-lot (gratis VriendenLoterij-lot), dagje uit en VriendenLoterij-prijs naar keuze (VriendenLoterij Keuze-prijzen) en VriendenLoterij-producturprijzen, zoals de VriendenLoterij-prijs de 06-Autojackpot (nulzes-Autojackpot).

Ook gaat er minimaal 1x per jaar de VriendenLoterij-prijs de VriendenLoterij Hoofdprijs uit van 2 miljoen euro. Elke maand worden er ruim 100 duizend verschillende VriendenLoterij prijzen aan gelukkige winnaars verloot.

Naast VriendenLoterij-geldprijzen maakt u ook kans op VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen). Verschillend van droomvakanties tot bijvoorbeeld een auto.

Er zijn ook nog een hoop troostprijzen te verdelen

Maar ook kleinere VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) zoals een gewonnen loterij-speelprijs, gratis loterij lot (gratis VriendenLoterij-lot), dagje uit of loterij-prijs naar keuze. Vriendenloterij-prijzen worden alleen uitgekeerd als deze op een cijfercombinatie (VriendenLoterij-lotnummer) vallen die meespeelt met de loterij de Vriendenloterij.

Speciale VriendenLoterij-acties bij de VriendenLoterij

Regelmatig zijn er speciale VriendenLoterij-acties waarmee u zowel bijzondere VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen) kan winnen als VriendenLoterij-geldprijzen, zoals cadeau-kaarten en reizen en vele VriendenLoterij-geldprijzen.

Gratis VriendenLoterij-spelacties

Maar ook zijn er soms gratis VriendenLoterij-spelacties, met VriendenLoterij-naturaprijzen (VriendenLoterij-productprijzen), maar ook VriendenLoterij-geldprijzen, zoals leuke producten en vele VriendenLoterij-geldprijzen, deze gratis VriendenLoterij-spelacties, kan zowel op het internet zijn als bij o.a. een bepaalde winkel of winkelketen in het land of product.

Vanaf welk bedrag per VriendenLoterij-lot speelt u bij de VriendenLoterij al mee?

U speelt al mee vanaf 12 euro (twaalf euro) (€12,00) per VriendenLoterij-Lot per VriendenLoterij-trekking, zonder VriendenLoterij JackpotBonus.
De Vriendenloterij sponsor (maatschappelijk partner) van de Eredivisie

De VriendenLoterij en de Eredivisie zijn maatschappelijk partner (sponsor)

De Vriendenloterij is tot heden sponsor (maatschappelijk partner) van de Eredivisie om zo de maatschappelijke kant van sport en vooral voetbal beter in de markt te zetten. Een grote reden daarvoor is het stimuleren van sport en gezondheid bij jongeren. Dit doet men met het project “Scoren voor gezondheid“, waarin kinderen in de leeftijd van 9 tm 12 jaar en hun ouders worden aangezet tot een gezonde leefstijl. Wil je meer informatie over de Vriendenloterij? Check dan even deze website: https://loten-kopen.com/vriendenloterij/

De bekende ambassadeurs van de Vrienden loterij

  • Johan Cruijff
  • Lucille Werner
  • Edwin van der Sar
  • Bas van de Goor
  • Richard Krajicek
  • Dirk Kuyt
  • Giovanni van Bronckhorst
  • Gerard Joling

Handige & leuke Video’s

Wat kun je allemaal verwachten van de Vriendenloterij

Wat kun je allemaal verwachten van de Vriendenloterij

Koopt u wel eens loten van de Vriendenloterij? Misschien koopt u vaak een kaartje van de Vriendenloterij? Deze organisatie werd opgericht in 1989. Onder sommige oude Nederlandse loterijen is het vrij jong.De oprichting van de Vriendenloterij Tijdens de oprichting trad...

De Vriendenloterij en sport is een goede combinatie

De Vriendenloterij en sport is een goede combinatie

De Vriendenloterij steek veel tijd in sport Elk jaar steekt de Vrienden loterij enorm veel tijd en geld in projecten en initiatieven die met sport te maken hebben. Veel mensen kennen de Vriendenloterij doordat ze de Eredivisie van Nederland sponsoren, lees hier meer...

Vriendenloterij gaat voor een HEPPIE vakantie

Vriendenloterij gaat voor een HEPPIE vakantie

Genieten van wat gaat komen, mede door de Vriendenloterij Roza Celia is een van de kinderen waarvoor zorg uit gaat. Doorgaans helpt ze haar langdurig zieke zus en wordt ze veel gepest op school. Er is voor Roza weinig geld in het gezin om bijvoorbeeld op vakantie te...

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

De Vriendenloterij uitslag De Vriendenloterij is de nieuwe naam voor Sponsor Bingo Loterij die is opgericht in 1989, ben je op zoek naar de vriendenloterij uitslag? Lees dan dit artikel goed door. Dit bedrijf vindt het erg belangrijk dat er geld gaat naar goede doelen...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.