Vriendenloterij gaat voor een HEPPIE vakantie

door 13 jul 2018Vrienden Loterij

Genieten van wat gaat komen, mede door de Vriendenloterij

Roza Celia is een van de kinderen waarvoor zorg uit gaat. Doorgaans helpt ze haar langdurig zieke zus en wordt ze veel gepest op school. Er is voor Roza weinig geld in het gezin om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. Dankzij de deelname van honderden mensen aan de Vriendenloterij kunnen zij Roza en haar gezin een fantastische vakantie geven.

Genieten met Roza Celia op de HEPPIE vakantie

Roza Celia: “We zijn altijd heel blij als we naar het heppie-zomerkamp gaan. Heppie betekent voor ons: alles even loslaten en genieten.” Ik was zes jaar toen ik voor het eerst naar Heppie mocht, samen met mijn zus. We kwamen in aanmerking voor het kamp omdat de financiële situatie thuis moeilijk was en omdat mijn zus langdurig ziek is.

Roza’s zus heeft vaak in het ziekenhuis gelegen. Dit komt mede door de hersenvliesontstekingen die zij heeft gehad. Het is absoluut niet makkelijk om voor haar te zorgen. In de tijd dat Roza voor haar zorgde werd ze op school veel gepest. Daarom was het dus heel fijn dat Roza naar Heppie mocht. De vriendenloterij vind het erg belangrijk dat kinderen met extra zorgen een goed plekje krijgen waar ze rustig kunnen ontspannen en vredig kunnen spelen met andere vriendjes en vriendinnetjes.

Heppie-vakantie

In de Heppie vakantie werden er veel spellen gespeeld in het bos en werd er veel gezwommen. Dit was voor Roza en haar zus super tof, zij konden normaal nooit zwemmen. Tijdens het spelen en zwemmen kreeg Zara natuurlijk de hulp en begeleiding die zij nodig had. Mede door de jaarlijkse schenkingen van de Vrienden Loterij is het mogelijk om deze begeleiding te kunnen veroorloven, goed besteed geld zijn wij van mening.

Een fantastische vakantie gehad

Naarmate het einde van het kamp in zicht was wilden de kinderen van de Heppie Vakantie liever niet naar huis. Vaak moesten ze hiervan flink huilen. Ook werd gezegd dat de kinderen de dagen tot de nieuwe Heppie Vakantie aan het aftellen waren. Het is van groot belang dat dit soort Heppie Vakanties kunnen blijven bestaan en dat het Hotel Heppie er gaat komen. De kinderen maken nieuwe vrienden en voor de ouders waren het vaak een aantal dagen van rust.

Dankzij de hulp van meespelende kanshebbers van de Vriendenloterij kunnen honderden kinderen meedoen met het genieten op de Heppie Vakantie. Hier kunnen ze hun zorgen vergeten en samen met andere kinderen onvergetelijke herinneringen maken. 

Handige & leuke Video’s

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

De Vriendenloterij uitslag De Vriendenloterij is de nieuwe naam voor Sponsor Bingo Loterij die is opgericht in 1989, ben je op zoek naar de vriendenloterij uitslag? Lees dan dit artikel goed door. Dit bedrijf vindt het erg belangrijk dat er geld gaat naar goede doelen...

Vrienden loterij lot – Hoe werkt het precies?

Vrienden loterij lot – Hoe werkt het precies?

Vrienden Loterij lot Een vrienden loterij lot, wat kost dat en waar staat de vrienden loterij eigenlijk voor? De vriendenloterij is een loterij die zich volledig richt op de relatie met alle Nederlanders. ''Het doel is om vriend te worden van elke Nederlander.''  Dit...

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

De vrienden loterij, wat voor loterij is dat nu eigenlijk? De Vrienden Loterij is een Nederlandse loterij die alle organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn ondersteund. De loterij steunt daarbij ook nog eens regionale en lokale goede doelen. Deze goede...

€59,8 Miljoen schenkingen van de Vriendenloterij

€59,8 Miljoen schenkingen van de Vriendenloterij

58,9 Miljoen euro voor goede doelen Dankzij de deelname van onze kopers heeft de Vrienden Loterij al 58,9 Miljoen euro uit kunnen besteden aan goede doelen. Ook zijn er 5 nieuwe goede doelen bijgekomen, zij ontvangen vanaf dit jaar een vaste jaarlijkse bijdrage. Door...

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.