Vriendenloterij geeft dit jaar nog veel meer uit

door 13 jul 2018Vrienden Loterij

De Vriendenloterij geeft nog meer geld uit aan goede doelen

Ook dit jaar kan de Vriendenloterij opnieuw meer geld geven aan goede doelen om mensen te blijven helpen in onze maatschappij. Door dit mooie nieuws was het een extra feestelijke bedoeling tijdens het goed geld gala in Laren.

Doordat er zoveel deelnemers hebben meegedaan aan de Vriendenloterij dit jaar steeg de afdracht van winsten tot maarliefst 58,9 miljoen, een bedrag waar enorm veel mensen mee worden geholpen.

Er zijn weer nieuwe organisaties toegevoegd die geholpen worden

Daarbij is er nog meer nieuws te melden over de Vriendenloterij. Er zijn namelijk vijf nieuwe organisaties toegevoegd die een nieuwe vaste jaarlijkse bijdrage ontvangen. De volgende goede doelen zijn toegevoegd aan de familie van de Vriendenloterij en de goede doelen loterijen.

Hulphond Nederland, Spieren voor Spieren, Stichting Life Goals, Stichting Vier het Leven en het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Hiermee komt het totaal aantal goede doelen dat de VriendenLoterij steunt op maar liefst 50. 

Bij de Vriendenloterij telt iedereen mee

Voor de Vriendenloterij telt iedereen mee, daarom werft de loterij voor verschillende goede doelen die zich willen inzetten voor een gezonde en sociale samenleving. Door deze manier van werken komen er jaarlijks enorm veel maatschappelijke initiatieven en projecten van de grond waarmee mensen net dat zetje krijgen om tot grotere hoogten te stijgen

Er zijn trouwe vrienden genoeg voor duizend mensen

Om nog even terug te komen op de diverse goede doelen die geholpen worden door de Vriendenloterij. Een van die nieuwe goede doelen is de stichting Hulphond Nederland. Dit is een van de nieuwe goede doelen die een structurele jaarlijkse bijdrage krijgt van 200.000 euro.

Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, gedragsproblemen of een posttraumatische stressstoornis. Hulphond Nederland helpt nu ongeveer 600 mensen per jaar. Toch zijn de wachtlijsten voor een hulphond nog lang.

De stichting streeft ernaar om per einde 2018 op jaarbasis 1.000 mensen te helpen. Met de structurele jaarlijkse bijdrage is Hulphond in staat deze doelstelling te behalen.

Mensen helpen bij participatie en re-integratie is ook belangrijk

Er is nog een belangrijk goed doel toegevoegd aan de lijst van beneficienten. De stichting Life Goals, een stichting die in 2010 begonnen is om de bevordering van participate en re-integratie van mensen aan de onderkant van de samenleving te verbeteren. Denk daarbij aan allerlei mensen in moelijke omstandigheden zoals daklozen, tienermoeders, ex gedetineerden en slachtoffers van huiselijk geweld.

Al deze mensen worden door middel van sport geholpen. In 40 weken tijd doen deelnemers nieuwe contacten op, krijgen ze meer inzicht in hun eigen gedrag en werken ze aan hun gezondheid. Life Goals is inmiddels actief in 25 gemeenten.

De organisatie wil groeien naar 43 gemeenten om zo jaarlijks 5.000 kwetsbare mensen in beweging te brengen. De vaste jaarlijkse bijdrage van 200.000 euro helpt hen deze doelstelling te realiseren. 

Handige & leuke Video’s

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

De Vriendenloterij uitslag De Vriendenloterij is de nieuwe naam voor Sponsor Bingo Loterij die is opgericht in 1989, ben je op zoek naar de vriendenloterij uitslag? Lees dan dit artikel goed door. Dit bedrijf vindt het erg belangrijk dat er geld gaat naar goede doelen...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

Vrienden loterij loten – Lees er hier alles over

De vrienden loterij, wat voor loterij is dat nu eigenlijk? De Vrienden Loterij is een Nederlandse loterij die alle organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn ondersteund. De loterij steunt daarbij ook nog eens regionale en lokale goede doelen. Deze goede...

Vriendenloterij gaat voor een HEPPIE vakantie

Vriendenloterij gaat voor een HEPPIE vakantie

Genieten van wat gaat komen, mede door de Vriendenloterij Roza Celia is een van de kinderen waarvoor zorg uit gaat. Doorgaans helpt ze haar langdurig zieke zus en wordt ze veel gepest op school. Er is voor Roza weinig geld in het gezin om bijvoorbeeld op vakantie te...

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.