Vriendenloterij uitslag – Hoe werkt het?

door 18 mrt 2018Vrienden Loterij

De Vriendenloterij uitslag

De Vriendenloterij is de nieuwe naam voor Sponsor Bingo Loterij die is opgericht in 1989, ben je op zoek naar de vriendenloterij uitslag? Lees dan dit artikel goed door. Dit bedrijf vindt het erg belangrijk dat er geld gaat naar goede doelen en daarnaast ook naar verschillende stichtingen in Nederland die als doel hebben om het welzijn van de mens te verbeteren.

Wanneer worden de Vriendenloterij uitslagen bekend?

De Vriendenloterij uitslag wordt altijd bekend gemaakt nadat er een trekking heeft plaatsgevonden. Een trekking vindt altijd plaats aan het begin van iedere maand. Rond de 9e dag van de maand worden vervolgens de uitslagen bekend gemaakt van deze trekking.

De prijs wordt direct overgemaakt naar uw rekening

Op het moment dat u een prijs heeft gewonnen word dit geldbedrag automatisch naar uw rekening overgemaakt, en ziet u natuurlijk vanzelf of u heeft gewonnen. De trekking van de loterij en de Vriendenloterij uitslag word getrokken in Amsterdam.

De vriendenloterij uitslag kunt u gemakkelijk terugvinden

Wanneer u alle uitslagen wilt bekijken van de laatste trekking kunt u dit doen op de uitslagen pagina van de loterij. Maar ook als u een keer vergeten bent om op deze pagina te kijken, is dit absoluut geen probleem.

Zo kunt u zonder moeite ook uitslagen en trekkingen van afgelopen maanden nog eens rustig terugkijken. Mocht het zo zijn dat u langer gelden al een prijs had gewonnen, maar deze nooit hebt ontvangen, dan kunt u de loterij altijd opbellen en krijgt u alsnog uw prijs.

Waar worden de trekkingen geplaatst, en volgt de vriendenloterij uitslag snel?

De trekkingen worden dus geplaatst op de website van de vriendenloterij. Wanneer u op de 9de van de maand naar de website toegaat kunt u direct de uitslagen bekijken. Deze trekkingen worden online geplaatst op de officiële website , en daarnaast kunt u uiteraard ook de uitslagen teruglezen op andere sites, en soms zelfs op teletekst.

Het duurt ongeveer tot 4 weken na de vriendenloterij uitslag

Op het moment dat u een geldprijs heeft gewonnen, word deze binnen 4 weken overgemaakt naar uw bankrekening en op het moment dat u een andere prijs wint, dan krijgt u binnen een termijn van 2 weken na afloop van de trekking, hier een bericht over.

Meer informatie over de Vriendenloterij

De vriendenloterij is dus als het ware een loterij voor het goede doel. U kunt zelf bepalen naar welk goed doel het geld word uitbesteed. Op het moment dat u besluit een lot te kopen van de loterij gaat de helft van het geld naar het doel dat u heeft gekozen, en de andere helft gaat uiteraard naar de pot van het geld dat u kunt winnen.

Zorg er voor dat je je 06 nummer bij de hand hebt

Uw mobiele nummer, dat is het lotnummer dat wordt gebruikt bij de loterij. Veel klanten kiezen ervoor om automatisch mee te spelen. Elk jaar zijn er 14 trekkingen, waar dus de meeste klanten gewoon aan mee doen. Elk lot heeft een prijs van 10 euro, en dit bedrag wordt aan het eind van de maand uitgekeerd.

De voordelen van het meespelen

Doordat er dus elke maand een trekking is, heeft u elke maand weer kans om fantastische prijzen te winnen. Zo is er regelmatig een hoofdprijs die een miljoen euro, en soms zelfs meer is! Daarnaast is er maandelijks een trekking met een klein bedrag van slechts 100.000 euro.

Er zijn allerlei prijzen te winnen, check daarom elke vriendenloterij uitslag

Uiteraard worden er naast de grote geld bedragen ook veel kleine prijzen weggeven zoals verschillende cadeaubonnen en kortingen op verschillende leuke uitjes. Daarnaast worden er ook veel prijen weggeven zoals verschillende smartphones, laptops, en ook kunt u regelmatig meespelen om een auto te winnen. Dit is dan ook een voordeel van het meespelen, de kans om veel verschillende dingen te winnen.

Wat meer achtergrond informatie over de vriendenloterij

De Vriendenloterij uitslag word altijd al snel bekend gemaakt. De werkwijze van de loterij is al jaren hetzelfde. Zo vindt het bedrijf het belangrijk om goede doelen uit te kiezen die zij positief vinden en die betrouwbaar zijn.

De vriendenloterij steunt maarliefst 44 goede doelen

Daarom heeft de loterij op dit moment dan ook al meer dan 44 goede doelen & sportclubs waarbij zij zijn aangesloten. U kunt dus bepalen of u wilt dat het geld gaat naar bijvoorbeeld het diabetes fonds, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor het Jantje Beton, het Johan Cruyff Foundation, en ga zo maar door.

Het bedrijf maakt veel reclame met bekende Nederlanders die goede doelen ondersteunen. Hierdoor wordt jij ook gestimuleerd om mee te gaan. Het imago van deze loterij had in de verleden zijn zo zijn pieken en dalen, maar op de dag van vandaag kunnen we zeker zeggen dat dit weer goed is.

Zo worden de prijzen altijd goed uitgedeeld en is het een betrouwbare loterij. Ook de Vriendenloterij uitslag, gaat tegenwoordig erg snel en betrouwbaar.

Meer mogelijkheden in het spel van de vriendenloterij

U kunt ook een gewonnen lot krijgen. Wanneer u zo’n lot wint, kunt u de volgende maand meespelen met een gratis extra lotnummer, waarbij u de volgende trekking dus veel meer kans maakt om een prijs te winnen.

De vriendenloterij uitslag checken na afloop van de trekking

Dit gaat in de tweede maand na afloop van de trekking. Mocht het zo zijn dat u in Maart een Gewonnen Lot wint, dan speelt u in Mei mee met een extra gewonnen lot.

Daarnaast kunt u ook VriendenPunten winnen op het moment dat u meespelt met elke trekking. Met deze verdiende punten kunnen weer loten gekocht worden, maar uiteraard kunt u het na een tijd ook inwisselen voor een dagje uit bon etc.

De Vriendenloterij uitslag wordt altijd snel bekend gemaakt, en daarnaast heeft u veel kans om een prijs te winnen. De loterij is volledig eerlijk, en ook geeft u de helft van het geld aan het goede doel! Wil je meer weten over de Vriendenloterij? Kijk dan is op deze pagina: https://loten-kopen.com/vriendenloterij/

Handige & leuke Video’s

Wat kun je allemaal verwachten van de Vriendenloterij

Wat kun je allemaal verwachten van de Vriendenloterij

Koopt u wel eens loten van de Vriendenloterij? Misschien koopt u vaak een kaartje van de Vriendenloterij? Deze organisatie werd opgericht in 1989. Onder sommige oude Nederlandse loterijen is het vrij jong.De oprichting van de Vriendenloterij Tijdens de oprichting trad...

De Vriendenloterij en sport is een goede combinatie

De Vriendenloterij en sport is een goede combinatie

De Vriendenloterij steek veel tijd in sport Elk jaar steekt de Vrienden loterij enorm veel tijd en geld in projecten en initiatieven die met sport te maken hebben. Veel mensen kennen de Vriendenloterij doordat ze de Eredivisie van Nederland sponsoren, lees hier meer...

Vrienden loterij lot – Hoe werkt het precies?

Vrienden loterij lot – Hoe werkt het precies?

Vrienden Loterij lot Een vrienden loterij lot, wat kost dat en waar staat de vrienden loterij eigenlijk voor? De vriendenloterij is een loterij die zich volledig richt op de relatie met alle Nederlanders. ''Het doel is om vriend te worden van elke Nederlander.''  Dit...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.