Wat kost een staatslot – Lees Snel En Pak Een Gratis Lot

door 2 dec 2017Staatsloterij

Wat kost een Staatslot?

Wat kost een staatslot nou? Maandelijks verkoopt de Staatsloterij miljoenen loten en je wil natuurlijk wel weten welke kosten daar aan verbonden zijn als je mee gaat spelen.

De reguliere trekking van de staatsloterij

Bij een reguliere trekking kunt u kiezen tussen twee verschillende loten, namelijk een heel lot of een 1/5e lot. Veel mensen kopen daarom vaak gezamenlijk loten om zo de kosten te drukken. Er zijn ook speciale trekkingen zoals de Koningsdagtrekking.

De prijs van een staatslot wil nog wel eens verschillen

De prijs van een staatslot is afhankelijk van een aantal keuzes die u maakt bij het kopen van een lot. U kunt er namelijk voor kiezen om wel of niet mee te spelen voor de jackpot, veel mensen kiezen er toch voor om de jackpot bij het lot te nemen omdat je natuurlijk die enorme prijzen niet wil uitsluiten.

Hoe zit het met de jackpot? Doe ik daar automatisch aan mee?

Vrijwel alle loten worden verkocht met Jackpot, en bij het verkopen van de loten stellen de winkeliers meestal ook niet de optie voor om een lot te nemen zonder jackpot.

Naast een volledige lot kunt u ook kiezen voor een 1/5e lot. Deze kost 20 procent van een volledig lot. Van een eventuele prijs wordt dan ook maar 20 procent uitgekeerd. Door de hoge kosten van één staatslot zijn de 1/5e populairder dan de volledige loten. Voortaan is het erg gemakkelijk om loten aan te schaffen dit kan voortaan ook online, vergelijk snel en gemakkelijk in onze vergelijker.

Wat gaat een staatslot mij maximaal kosten

U vraagt zich al af; wat gaat dat mij kosten? Een staatslot kost u 15 euro. Bij de aankoop van de loten kunt u er ook voor kiezen om niet voor de jackpot (maximaal 27,5 miljoen euro) mee te spelen. In dat geval gaat het lot 13 euro kosten.

Wat kost een 1/5e staatslot?

Met een 1/5e staatslot speelt u ook met een lotnummer mee, maar voor een lager bedrag.

De loten kosten u slechts 3 euro inclusief jackpot en 2,60 euro zonder jackpot. Met deze loten dingt u mee naar dezelfde prijzen, echter u krijgt de prijs slechts gedeeltelijk uitgekeerd. Ook van de jackpot zal 20 procent uitgekeerd worden. Van een prijs van 27,5 miljoen blijft dus toch nog 5,5 miljoen euro over.

Oudejaarsloterij: wat kost een oudjaarslot?

Naast de twaalf maandelijkse trekkingen, heeft de Staatsloterij twee extra loterijen, namelijk de Koningsdagloterij en de Oudejaarsloterij.

In de Koningsdagloterij deelt de loterij jaarlijks veel extra prijzen uit van honderdduizend euro of meer. In de Oudejaarsloterij deelt de loterij traditioneel een zeer groot bedrag uit rond de 27,5 miljoen euro.

Deze loten zijn ook duurder, deze kosten namelijk voor een volledige 30 euro (of 26 euro zonder jackpot). Ook kunt u een halve lot kopen voor 15 euro (of 13 euro zonder jackpot). Meer weten over andere loterijen? Bezoek hier.

Waarom meespelen met een vijfde loten?

Voor een veel lager bedrag kunt u toch meedingen naar de grote prijzen in de loterij. Op deze manier kunt u uw inleg verlagen, en toch kans maken op de prijzen.

Om de hoge kosten te beperken kopen deelnemers vaak loten gezamenlijk. U kunt er echter ook voor kiezen om een vijfde loten te kopen in plaats van gehele loten. Steeds meer mensen kiezen er voor om de kansen te spreiden. Ze kopen liever vijf goedkopere loten, zodat ze een grotere kans hebben op een grote prijs

Wat is een straatje en wat kost dit?

Een staatje zijn tien loten met opeenvolgende eindcijfers. Door een straatje te kopen bent u verzekerd van de prijzen die vallen op de eindcijfers.

Een straatje is een vrij dure aangelegenheid

Een straatje loten inclusief jackpot kost u 150 euro. U kunt er ook voor kiezen om deel te nemen met een straatje, maar dan met een vijfde loten.

Hierdoor kost het u (inclusief jackpot) 30 euro. Doordat het een straatje is vallen er in ieder geval prijzen op de eindcijfers. Bij de volledige loten ontvangt u altijd minimaal 45,50 euro retour en bij de een vijfde loten minimaal 9,10 euro.

Handige & leuke Video’s

Eindejaarslot Kopen In 2018 – Pak Direct Een Gratis Lot!

Eindejaarslot Kopen In 2018 – Pak Direct Een Gratis Lot!

Eindejaarslot, hoe werkt dat dan? Het eindejaarslot, ze worden al jaren verkocht door de Staatsloterij. De Staatsloterij bestaat als sinds 1726 en is toentertijd door de staat opgericht om ervoor te zorgen dat alle loterij trekkingen eerlijk verliepen. Sindsdien is...

1 juli trekking van de Staatsloterij

1 juli trekking van de Staatsloterij

De Staatsloterij, wie kent de loterij in Nederland nou niet? Al jaren komt de Staatsloterij met geweldige loterijen en mooie prijzen. Zo is er dus ook standaard de 1 juli trekking van de Staatsloterij, zoals de naam al zegt is de trekking op 1 juli! We hadden het net...

Staatsloterij trekking – Hoe zit dat precies?

Staatsloterij trekking – Hoe zit dat precies?

De Staatsloterij Trekking De Staatsloterij is een maandelijkse trekking waarbij u kans maakt op de Jackpot van miljoenen euro’s. Omdat de Staatsloterij al sinds 1726 bestaat, is het de oudste loterij van Nederland, en zelfs één van de oudste loterijen van de wereld....

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.