Weer een groot aantal winnaars in Son & Breugel

door 31 mei 2018Nationale Postcode Loterij

Er zijn weer winnaars in de Nationale Postcodeloterij

Het is weer zover, een geweldig weekend vol met winnaars. Het was pasgeleden ook nog raak in Son en Breugel. Daar kwam nationale postcodeloterij ambassadeur Gaston weer op bezoek voor 11 deelnemers van de Postcodeloterij. Deelnemers met de postcode 5694EB wonnen een grote geldprijs.

5694EB, de winnende postcode

Op deze postcode is namelijk de 1 miljoenprijs gevallen en 11 deelnemers die meespelen met de volledige postcode verdelen met elkaar de ene helft van de 1 miljoenprijs. De andere 500.000 euro die verdeeld wordt gaat naar deelnemers die meespelen met de wijkcode 56954.

Gaston verraste de winnaars vanochtend met cheques uiteenlopend van 27.777 euro tot 83.333 euro. Er waren 2 winnaars die het bedrag van 83.333 euro hebben gewonnen, 3winnaars die een bedrag van 55.555 euro wonnen en 6 winnaars die 27.777 euro hebben gewonnen.

Een enorm bedrag in je handen gedrukt

Het koppel Johan en Marja hadden echt geluk, ze speelden namelijk met twee loten mee waardoor ze een dikke cheque van 55.555 euro in hun handen kregen gedrukt. Dat is bij elkaar gewoon meer dan een ton, ongelofelijk. Ik had gerekend op twee Postcode Loterij fietsen”, zegt Marja. “Ik sta te trillen op mijn benen. Geweldig!”

Een andere winnaar Antoinette heeft ook een enorm bedrag van 83.333 euro gewonnen en ze gaat met haar man Theo en drie zoons op reis naar Amerika, geweldig om deze prijs te winnen.

Nog een mooi verhaal is dat van Sjors, hij wint maar liefst 27.777 euro en ziet zijn wens om een overkapping te bouwen & een keer naar Bonaire te reizen in vervulling gaan.

Wijkwinnaars winnen samen half miljoen euro met Kanjerpunten

Zoals net besproken wordt de 1 miljoenprijs verdeeld. Als de postcode van uw woning begint met 5694 dan kunt u per lot ruim 377 euro winnen als u meespeelt met het maximale aantal kanjerpunten. De wijkwinnaars krijgen vooraf per brief te horen over hun prijs. Het geld dat gewonnen is wordt binnen 4 weken op hun bankrekening gestort.

Verdeling van de prijs bij de Postcodeloterij

Het verschilt wat iedere winnen deelnemer wint. Je kijkt naar het aantal loten dat de winnaar heeft, het aantal kanjerpunten, en het aantal verkochte loten in de wijk. Kanjerpunten zijn een soort spaarzegels, je krijgt per trekking 10 kanjerpunten per lot toegekend. 

Dus hoe langer je meespeelt, hoe meer kanjerpunten je ontvangt. Voor de 1 Miljoenprijs van april hebben deelnemers maximaal 40 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

Handige & leuke Video’s

<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.