De afgelopen dagen zijn er weer flink winnaars geweest in de Postcodeloterij

door 14 jul 2018Nationale Postcode Loterij

Er zijn weer winnaars in de Nationale Postcodeloterij

Het is weer zover, een geweldige week vol met winnaars in de Postcodeloterij. Lees snel verder om erachter te komen waar het deze keer raak was.

Winnaars Postcodeloterij in Sloten

Alle inwoners van het Friese Sloten die in augustus hebben meegespeeld met de Nationale Postcode Loterij mogen een prijs van 2 miljoen euro delen, omdat het stadje slechts één postcodegebied kent, maakte de organisatie maandag bekend
De grootste winnaars zijn achttien deelnemers die meespeelden met postcode 8556 AR (Menno van Coehoornstraat). Zij verdelen met elkaar een miljoen euro. In deze straat werden prijzen uitgedeeld die varieerden van 40.000 tot 120.000 euro, afhankelijk van het aantal loten dat iemand had gekocht.

Nog eens een miljoen euro ging naar alle andere inwoners van wie de postcode begint met 8556. Zij winnen ruim 6000 euro als zij dit jaar met alle trekkingen meededen. Deze winnaars krijgen per brief bevestigd wat de hoogte is van hun prijs.
Hoeveel iedere deelnemer wint, is afhankelijk van het aantal meespelende loten, het aantal verkochte loten en hoeveel Kanjerpunten (spaarpunten) men heeft verzameld. Hoe langer een lot meespeelt, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter de prijs.

Winnaars Postcodeloterij in Almelo

Zes inwoners van de Deldensestraat in Almelo zijn donderdag verrast met een speciaal bezoek. Op hun postcode 7601 RP viel namelijk de PostcodeStraatprijs van de Postcode Loterij en daarom mochten alle deelnemers een mooi bedrag in ontvangst nemen.

In totaal werd er een bedrag van 150.000 euro uitgedeeld. Alle zes de deelnemers kregen de bekende gouden envelop, met daarin 25.000 euro. „Ik wilde net de ramen gaan lappen toen ik opeens de Postcode Loterij voor de deur zag staan. Geweldig, we maken er een mooi straatfeest van”, vertelde Brigitte, één van de gelukkige winnaars, aan de Postcode Loterij.
Stefanie nam de cheque met haar vriend in ontvangst: „We willen een huis kopen dus daar komt deze geldprijs goed bij van pas. Super!” Naast het geldbedrag is er ook een auto verloot onder de bewoners

Een bekende winnaar in de Postcodeloterij

Henk Schiffmacher (66) en zijn vrouw Louise zijn in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij. Gaston Starrreveld mocht vandaag in Amsterdam een miljoen uitreiken en belde voor het eerst van zijn leven bij een bekende Nederlander aan.
In een video die door de Postcode Loterij via Facebook is verspreid, is te zien hoe Gaston bij de winnaars langsgaat.

Na een praatje ontvingen Henk en zijn vrouw Louise een cheque ter waarde van 178.571 euro. ,,Holy shit”, reageerde de tattookoning, die zich direct afvroeg of de belasting er nog van afgaat. ,,Fantastisch! Wauw! Hoe komen jullie aan die rare rekenpartij?”

Volgens Gaston spelen de Schiffmachers met een maximaal aantal kanjerpunten mee. ,,Je hebt vijf loten. We zijn vandaag 500.000 euro aan het verdelen. Met de verdeelsleutel in jouw postcode komt het uit op dit bedrag.”
Louise reageerde dankbaar. ,,Ik ben echt heel blij, want het is allemaal niet even gemakkelijk geweest.” Henk werd in maart ontslagen uit het ziekenhuis nadat hij was opgenomen met hartproblemen. Zijn theatertour werd tijdelijk stilgelegd.
Het gewonnen geld wil Schiffmacher uitgeven aan de realisatie van een Tattoo Museum.

Midwolda winnaars Postcodeloterij

Een grote verrassing voor drie deelnemers van de Postcode Loterij in Nieuwolda. Op hun postcode 9944 AZ (de straat Woelkamp) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij. De gelukkige winnaars werden gisteren door de Postcode Loterij verrast met de bekende gouden envelop.
De volgende bedragen zijn gewonnen:
– 75.000 euro (1 winnaar)
– 50.000 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.
Jep wint 75.000 euro en zijn vrouw Mieke wint 50.000 euro én de BMW. Ze zijn blij verrast: “Geweldig! We hadden al plannen om onze schuur te verbouwen tot appartement. Wat super dat we dat door het winnen van deze geldprijs direct kunnen aanpakken!”
De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Handige & leuke Video’s
<script type="text/javascript" src="//developers.affiliateprogramma.eu/lottery/lottery.js"></script><div class="daisyconLottery" data-buttoncolor="FF8201" data-color="3498DB" data-buttontext="Bekijken" data-filter="showFilters" data-mediaid="291692" data-order="drawing" data-program="all" data-subid="" data-view="uitgebreid"></div>

Staatsloterij

✔ Trekking: Elke 10e van de maand

✔ Staatsloterij geen afdracht van gelden aan goede doelen

✔ Winkans 1 op 2 (gemiddeld in 2017)

Eurojackpot

✔ Trekking: Elke vrijdagavond van de week. 

✔ 100% van inleg gaat naar het  goede doel

✔ Winkans van 1 op 59 miljoen deelnemers in Europa (gemiddeld in 2017)

Lotto

✔ Trekking: Elke zaterdagavond van de week

✔ 100% van inleg naar goede doel

✔ winkans 1 op 49 miljoen deelnemers   (gemiddeld in 2007)

Raffld

✔ Trekking: Elke vrijdagavond om 19.00

✔ 50% van inleg naar goede doel

✔ Winkans 1 op 7,0 (gemiddeld in 2017)

Het is op deze website heel gemakkelijk om alle goede doelen, loten, acties en aanbiedingen te bekijken. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Kijk dan in het hoofdmenu, je kunt daar een specifieke aanbieder aanklikken en je bent binnen 3 minuten een expert op het gebied van loten kopen.